Myself писав: І Аля Мінуте - весЧь, особливо в Бродах

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Здебільшого в нас звичайний (не Пульс) дизель - Євро 5. Зараз на Львів завезли Євро 4. Цей ЄВРО-4 - Новополоцьк, Білорусія. Хоча цей же НПЗ виготовляє ДП стандарту ЄВРО-5, як і Мозир, Орлен у Литві чи Польщі.MAECTP0 писав:Так й не почув чому таж мрзирська соляра сильно відрізняється по ціні на локальних азс й національній мережі.
Також не отримав відповідь якому класу 4 чи 5 відповідає ЄвроДП з тим же ДСТУ... що й пулс, який строго Євро5.
Якщо моє авто 2003 року, технологія двигуна ше раніша то чи не нашкодидь їй йому срояра із зменшеним вмістом сірки що відповідає Євро5.
В останнє, коли ціни на нафту суттєво впали, зниження цін на паливо було компенсовано підвищенням акцизів нашою державою.Morozov писав:Чому не знижується ціна на паливо ?
Там сталось коротке замикання кабелю десь по дорозі від щитової і до мийки. Тобто все обладнання справне і вона працюватиме, як тільки електрики залагодять проблему. Питання кількох днів, думаю.Kost писав:і чому на зеленій не працює мийка самообслуговування вже?)) була класна штука)
Я також заправляюсь в основному там, якось не замітив зміни в розході, хіба що залежить віж стилю водіння.motor87 писав: на пропані зменшився пробіг, завжди беру 10л на заправці по В.В., раніше проїздив на 10 км більше. Змінили постачальника?
Це пов’язано з кратністю відпуску ПРК, по базових налаштуваннях, вона не може відпустити палива більше, ніж на вказану суму. Але проблема в іншому - часто касири не видають ці копійки.RULES писав:о і ше питання, не тільки вашої мережі стосується, але у вас також присутнє. чому коли заправляєш наприклад на 100грн, тобі заливають на 99,90-99,95 і так завжди?
випливає, скільки всі мережі заправок заробляють на отих заокругленнях.ОККО писав: 800 тис. грн. втрат на рік
я також завжди випалюю до нуля, але замітив що цей ноль буває різним, тобто даччик кількості палива по різному починає пищати, якщо жара, то газ закінчується швидше, якщо холодно, то пізнішше. Замітив тому що в теплу погоду з нуля заправляю 36-37л, а при холоді може влізти і всіх 40л, при чому так є і на різних заправках і в різних областях.motor87 писав: я завжди випалюю до нуля, тому зміни бачу 100%, стиль він у кожного свій.
це втрати тільки на двох копійках., але ж за роки і плюси непогані, враховуючи, що сума вибиває менша і різниця не 2коп., а переважно 5, 7, 10коп., тому виходить, що клієнти самі собі вже заробили ті плюсиОККО писав:Тобто, при заправці Вам колонка литиме, наприклад, не 199, 98 як раніше, а наприклад 200,02 і т.д. Сумарно для мережі це обійдеться до 800 тис. грн. втрат на рік. Це за попередніми підрахунками.
Можу лише привести до прикладу ці 2 статті:RULES писав:це похвально що ви вводите такий проект.
а ще з цьоговипливає, скільки всі мережі заправок заробляють на отих заокругленнях.ОККО писав: 800 тис. грн. втрат на рік
дайте ще якийсь коментар мому попередньому посту про те як мені залили значно більше літрів ніж ємність мого баку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість