безкоштовні , а в понеділок взагалі закрито для клієнтівmister_X писав:blondynka писав:на Південному всі стоянки на вулиці безкоштовні!!!та невже
Ви напевне тільки в понеділок туди заїжджаєте

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
безкоштовні , а в понеділок взагалі закрито для клієнтівmister_X писав:blondynka писав:на Південному всі стоянки на вулиці безкоштовні!!!та невже
Ви напевне тільки в понеділок туди заїжджаєте
я мав на увазі парковку біля ВАМу (переважно її мають на увазі...)blondynka писав:а в понеділок взагалі закрито для клієнтів
звідки ти знаєш мою поведінкуT5-R писав:Speedo, чувак, без обід, але якби ти був бабою я б подумав що в тебе ПМС чого в тебе стільки агресі в поведінці і постах??????
mister_X писав:я мав на увазі парковку біля ВАМу (переважно її мають на увазі...)blondynka писав:а в понеділок взагалі закрито для клієнтів
mister_X писав:blondynka, кароче... не будемо флудити...
Якщо для Вас вона - безкоштовна, я радий.
більше на ту тему не пишу, бо хапнемо по печеньку
я свою думку не висловлював, свої домисли тримайте в кишенці, де я написав що у Вас ПМС? в мене враження що Ваш вік вказано неправильноSpeedo писав:а те що в тебе інша думка я ж не кажу, що в тебе ПМС
А тепер, уявіть ситуацію: Ви паркувальник, Вам відмовились платити посилаючись на вищезгадану постанову, Ви злі, але чи прийде в голову така помста, якщо є великі шанси того, що водій автомобіля, його колега, чи просто знайомий це може побачити. І відповідно, паркувальнику ноги з руками поламають!!! Тепер висновок- де логіка? Дістати "тягла" за 1-2 грн.?Demyan писав:Стоять парковщики і беруть далі. Причина - нема автоматів для паркування, закон прийняли а гроші на встановлення і закупку нема.
Не раз чув історії що якщо не платити або посилати - то ті парковщики потім можуть тупо поцарапати машину і нічого недокажеш. Чув від знайомих які на 80% впевнені що це на парковці коли нехотіли платити.
також інтересує так як часто там паркуюсяАЛМАЗ писав:під цей закон також підлягає стоянка Ваму на Південному?
Під вищезгадану Постанову підпадають усі платні чи безоплатні парковки, вона здійснює організацію та порядок паркування транспортних засобів на вулицях і дорогах населених пунктів.zelja писав:також інтересує так як часто там паркуюсяАЛМАЗ писав:під цей закон також підлягає стоянка Ваму на Південному?
Якось відпочивав в Одесі, парканувся біля супермаркету, підходить зграйка гамнярів по 8-12 років і кажуть: дядя, дай пару гривен, или...Demyan писав:Не раз чув історії що якщо не платити або посилати - то ті парковщики потім можуть тупо поцарапати машину і нічого недокажеш. Чув від знайомих які на 80% впевнені що це на парковці коли нехотіли платити.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей