Це так, перший приклад, можна знайти купу інших. Так що не нада ля-ля

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
рідна сестра жила там, поступила і могла вчитися в медичному університеті - вже все було на руках, приїхала на літо сюди і передумала вчитися; тесть там мав все, плюнув, приїхав сюди відкрив свою фірму з нуля, без каптіаловкладень, заробив, купив машину, найняв людей і все...Figaro писав:Demyan, ну залежить з якою метою вони туди їздили, перш за все думаю заробити і вернутись сюди, а є люди які їдуть туди жити постійно..
Це теж правда, наприклад в багатьох штатах скоро вже вдома не можна буде курити :), в Швеції сухий закон - ніде не купиш алкоголю - бухати їздять в інші країни...pikach00 писав:Це так, перший приклад, можна знайти купу інших. Так що не нада ля-ля
ІМХО, майбутнє за електромобілями (не далеке майбутнє років 5-6 максимум)tarayk писав:збільшити ставки акцизного збору на бензини моторні
сагласенpikach00 писав:може корчів на дорогах менше стане
та шо ви вчепилися всюди є свої проблеми ідеальних країн нема і не буде.yurec13 писав:КРАЇНА ПРОСТО СУПЕР!!!
Demyan писав:Греція - що там робиться? Страйки і т.д.
Demyan писав:я ніколи не чув від грека чи американця типу фрази - в мене [цензура] держава, моя держава гондурас і т.д.
був там ? Класна дуже країна доречі :)Demyan писав:- Австралія - живеш на тому материку і бачиш одних страусів і осминогів - або тільки літаком десь вилетіти.
так вже хочуть не "замість" а додатково.Demyan писав:Тому включити акциз в вартість бензину замість транспортоного збору - це добре.
чого ти завжди проблеми шукаєш в собі. а якшо через рік ти візьмеш малолітражку, і вони знов піднуміть акциз і будеш змушений працювати вже не 8 годин в день а 12 шоби їздити хоча б на ній ))) знову будеш в собі проблеми шукати ?Demyan писав:тобто краще б було платити як зараз ТЗ - але це мої проблеми, бо двигун 2,0 літра.
думаєш на них не впровадять податок і ще якісь акцизи, коли вони стануть домінувати ?veresen писав:ІМХО, майбутнє за електромобілями (не далеке майбутнє років 5-6 максимум)
гуано ті електо мобілі,veresen писав:ІМХО, майбутнє за електромобілями (не далеке майбутнє років 5-6 максимум)
тоді це безкінечний процес - ніхто ніколи не скаже, що в мене життя ідеальне, а отже завжди винувати держава бо я плачу податки а кращого життя нема.vovka писав:якшо платяться податки то це нормально ВИМАГАТИ від держави покращення життя і висловлювати своє обурення
Тому що якщо людина бере на остані гроші потужні машини, а потім немає чим заправляти бо немає грошей - то проблеми тої людини, а не держави, яка покращує життя. якщо навіть бензин буде 1 грн - знайдуть людий які скажуть, що то дорого - бо тоді куплять на остані гроші не 2 літрового а 6 літрову машину і т.д. Якщо людина не вміє рахувати свої гроші і витрати або ж заробляти більше - то проблема її, а не держави.vovka писав:а якшо через рік ти візьмеш малолітражку, і вони знов піднуміть акциз і будеш змушений працювати вже не 8 годин в день а 12 шоби їздити хоча б на ній ))) знову будеш в собі проблеми шукати ?
а так і є - людині скільки не давай стільки їй буде мало... то саме можна сказати і про владу.Demyan писав:тоді це безкінечний процес - ніхто ніколи не скаже, що в мене життя ідеальне, а отже завжди винувати держава бо я плачу податки а кращого життя нема.
Згідний - тому аніж псувати собі нерви і возмущатися - краще радіти те що є зараз, маєш можливість кататися - їзди і радій, піднімуть ціни - думай, аналізуй і вирішуй як тобі жити далі.LEgEnDA писав:а так і є - людині скільки не давай стільки їй буде мало... то саме можна сказати і про владу.Demyan писав:тоді це безкінечний процес - ніхто ніколи не скаже, що в мене життя ідеальне, а отже завжди винувати держава бо я плачу податки а кращого життя нема.
Форми футуристичні тільки у суто електро мобілів, то така мода, але є навіть у Львові багато гібридів про які ти навіть не знаєш і не відрізниш, сучасні акумулятори мають велику ємність і швидко заряджаються, а ще є експерементальні (не у нас звісно, десь в японії) заправочні станції, куди заїжджаєш своїм електро каром, блок з батареями виймається і вставляються нові заряджені, на все йде часу не більше чим заправка повного баку і їдеш собі далі без шуму, смороду, плавно, ще 300км чи навіть більше.[/off]Apokalipsis писав:гуано ті електо мобілі,veresen писав:ІМХО, майбутнє за електромобілями (не далеке майбутнє років 5-6 максимум)
1 довго заряджати
2 мала дальність переїзду
3 форми тих автомобілів![]()
в мене на районі стоїть Тойота Кемрі гібрид, там ше такий значок на крилі "гібрид".Fobos писав: але є навіть у Львові багато гібридів про які ти навіть не знаєш і не відрізниш
+1 а скільки тих Пріусів їздить? дофігаBreaker писав:в мене на районі стоїть Тойота Кемрі гібрид, там ше такий значок на крилі "гібрид".
та є багато тих гібридів, тільки я дуже сумніваюсь що на СТО їх вміють ремонтувати, особливо коли ти застрянеш у тмі-тараканіBreaker писав:в мене на районі стоїть Тойота Кемрі гібрид, там ше такий значок на крилі "гібрид".
Думаю ти правий, але всеодно буде дешевше ніж соляра.vovka писав:думаєш на них не впровадять податок і ще якісь акцизи, коли вони стануть домінувати ?
Забув додати що це твоє імхо.Apokalipsis писав:гуано ті електо мобілі,
10-15 хв до 100% почитай на вікіпедії про електрокар від сангйонгаApokalipsis писав:1 довго заряджати
450 км на авто від тесламоторсApokalipsis писав:2 мала дальність переїзду
ІМХО навіть досить класний дизайн у шевроле вольтApokalipsis писав:3 форми тих автомобілів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість