Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
Andriy01
Стать:чоловік
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази
Re: ОККО

Повідомлення Andriy01 » Суб, 08 лютого 2014, 21:53

Borya писав: практично завжди на Науковій бензином марки 95,......В порівнянні з Лукоїл -11 км на кожні 100 км дороги не в пользу ОККККО
експеримент "не є чистий". треба певний час "практично завжди" позаправлятись на лукойлі, а тоді чекаєм звіту;)

xxfOxx
Ім'я:fOx
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення xxfOxx » Вів, 11 лютого 2014, 15:26

можете прокоментувати подорожчання бензину? Долар вернувся до курсу 8.5, на заправках же ж 95-тий вже по 11.80...

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Вів, 11 лютого 2014, 16:30

Borya писав: бензином марки 95
на ОККО звичайний 95 чи Пульс і на Лук’і теж звичайний чи ЕКТО???

ОККО, маю пів бака ДП Пульса Арктики, розвести звичайним Євро можна чи не варто?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

Borya
Ім'я:Andrian
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Вів, 11 лютого 2014, 17:32

MAECTP0, на ОККО звичайний 95 чи Пульс і на Лук’і теж звичайний чи ЕКТО???
:-) і там звичайний і там звичайний, за два роки я вже без калькулятора знаю шо експеремент чистий 8-)
Нарікань на якість палива на ОККО німа, но вот та нехватка постійна тої літри, як в тому анєкдоті: Вам піва нєдаліть ілі разбавіть?
Дооооо, є в тому ОККО один плюс, мене сасіськами перестали діставати :sing
Шашлик бєз водкі єдят только сабакі! :D

Денис
Ім'я:Денис
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 37 рази

Повідомлення Денис » Вів, 11 лютого 2014, 18:50

xxfOxx писав:можете прокоментувати подорожчання бензину? Долар вернувся до курсу 8.5, на заправках же ж 95-тий вже по 11.80...
А на Укрнафті ціни не змінилися незважаючи на курс долара...Може вони бензус за фунти купують?
Завжди дивувала позиція таких нафтотрейдерів як(Окко,Wog та Shell),долар дорожчає на 30коп,а бензин чомусь одразу на 60коп! Долар дешевшає,а бензин вже залишається на тому самому рівні...Гандьба

Borya
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Вів, 11 лютого 2014, 21:30

:D Зрадив сьогодні принципу, поїхав заправився на ВукрНафті, взяв самий шо нінаєсть 92, все таки на 1 грн на літрі дешевше, завтра поїду з каністрою, протесцю перелів-недолів :roll
До, хтілось би почути від вельми шанованого ОККО, чому така різниця в ціні, га? :surprised

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Вів, 11 лютого 2014, 23:56

Денис писав: А на Укрнафті ціни не змінилися незважаючи на курс долара...Може вони бензус за фунти купують?
Укрнафта видобуває нафту в Україні та з неї робить в Кременчуці бензин. Відповідно долар не має на нього впливати.
volleyball.lviv.ua/blog/

rubilnik
Ім'я:Роман
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Вів, 11 лютого 2014, 23:58

Yelik, та в нас в україні і фази місяця певно на ціни впливають :facepalm дивно що укрнафта не підняла ціну, але скорше всього що то не за горами

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Сер, 12 лютого 2014, 10:26

Borya писав:MAECTP0, на ОККО звичайний 95 чи Пульс і на Лук’і теж звичайний чи ЕКТО???
:-) і там звичайний і там звичайний, за два роки я вже без калькулятора знаю шо експеремент чистий 8-)
Нарікань на якість палива на ОККО німа, но вот та нехватка постійна тої літри, як в тому анєкдоті: Вам піва нєдаліть ілі разбавіть?
та тут ніби вже тестили... з мірниками й не жалілись.

просто цікаво: ти як визнаєш пробіг? до аовної зупинки авто чи по поділкам?

Borya
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Сер, 12 лютого 2014, 10:48

MAECTP0 писав:
Borya писав:MAECTP0, на ОККО звичайний 95 чи Пульс і на Лук’і теж звичайний чи ЕКТО???
та тут ніби вже тестили... з мірниками й не жалілись.

просто цікаво: ти як визнаєш пробіг? до аовної зупинки авто чи по поділкам?
Сую в бак довжелезну лінійку і потім методом складних математичних формул заміряю, нипоняв шо за стьоб :D благо в тазах баки не плоскодонки, де на показометрах пів бака це практично 5 літрів резерва, в ТАЗах це можна сказати чітко налаштований прибор і мені великої праці не склало злити з бака весь фуєл і налити з каністр 10ку літра, і так 4 рази, щоб остаточно переконатися. Вийшло то саме що 2 роки на глас замірялось, про фігове запалення і решту не настроєних речей прошу не писати, їздить навіть на одній свічці, при чому шей до сотні нормально розганяється, можу на ящег воткі поспорити :D
:D може такі газоліном його розбавляють, а воно таке сяке вивітрюється? або ще в народі побутує думка шо в баку живуть мікроби, які пальне жеруть, може їм ОККівське краще до смаку :facepalm
Та мені не шкода тої літри, я вдень практично 10 літрів виїздаю, вона мені ні туда і ні сюда. Доооооо, саме основне, бак в мене закривається намертво, даже просто відкривання кришки викликає злобний вой сирени :shout
Вчора вон грішив на ОККО, так 3 рази просто заглох на Сихові, раніше такого не було, щоб з детонацією на холостих, вечором влив "Питролівського" кагбе всьо стало на свої місця, єдине що тішить що від ОККівської бензини карб всередині виглядає, як з заводу :D Шо не скажеш про заправку Манго, ну це окрема історія :facepalm
Дякую за увагу :-)

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » Сер, 12 лютого 2014, 10:55

rubilnik писав:Yelik, та в нас в україні і фази місяця певно на ціни впливають :facepalm дивно що укрнафта не підняла ціну, але скорше всього що то не за горами
Ну чому не підняла? А як же фаза місяця? До недавна дизель на Укрнафті коштував 9.20, тепер 9.50. От так! І хто сказав, що до долара не прив'язані?

MAECTP0
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Сер, 12 лютого 2014, 11:09

Borya писав: Сую в бак довжелезну лінійку і потім методом складних математичних формул заміряю
просто я, коли заміряю пробіг, то заправляю до повного - перший відстріл при середньому потоці, а не до горла. при наступній заправці бачу скільки виїздив км і літрів.
перед замірами іншою заправкою виїждджаю старе пальне в "ноль".
Й голвне все робити самому бо оператори різних заправок можуть по різному заправляти.

rubilnik
Ім'я:Роман
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Сер, 12 лютого 2014, 11:19

pavlo09, я за цінами на укрнафті ніколи не дивлюся, так що повірив на слово

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Сер, 12 лютого 2014, 13:29

xxfOxx писав:можете прокоментувати подорожчання бензину? Долар вернувся до курсу 8.5, на заправках же ж 95-тий вже по 11.80...
Денис писав: А на Укрнафті ціни не змінилися незважаючи на курс долара...Може вони бензус за фунти купують?
Завжди дивувала позиція таких нафтотрейдерів як(Окко,Wog та Shell),долар дорожчає на 30коп,а бензин чомусь одразу на 60коп! Долар дешевшає,а бензин вже залишається на тому самому рівні...Гандьба
Yelik правильно сказав щодо Укрнафти, крім того, в них не такі об'єми реалізації. Якщо партія палива куплена по більш високій ціні та дорожчому курсу, то і роздрібна ціна цього палива буде триматись, поки його не замінить партія куплена по іншій ціні.
MAECTP0 писав:ОККО, маю пів бака ДП Пульса Арктики, розвести звичайним Євро можна чи не варто?
Можна, звичайно. Тільки майте на увазі, що ГТФ (гранична температура фільтрації) підвищиться. Якщо суміш буде 50/50, ГТФ буде десь в районі -24С.

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Сер, 12 лютого 2014, 13:31

Borya писав: Сую в бак довжелезну лінійку і потім методом складних математичних формул заміряю, нипоняв шо за стьоб благо в тазах баки не плоскодонки, де на показометрах пів бака це практично 5 літрів резерва, в ТАЗах це можна сказати чітко налаштований прибор і мені великої праці не склало злити з бака весь фуєл і налити з каністр 10ку літра, і так 4 рази, щоб остаточно переконатися.
хз шо ти тим заміряєш, там похибка буде космічна.
Роби так:
viewtopic.php?f=11&t=31435&p=1047692&hi ... 0#p1047692
як писав ОККО, спочатку в мірник, потім хай зливають в бак. роби фотки і поділись результатами.

ОККО
Питання по мірниках, чи мірники мають бути присутні на всіх АЗС(цікавлять не ваші заправки), мож є якесь загальне положення чи щось таке.
Блекджек і все таке!)

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » П'ят, 14 лютого 2014, 16:22

Babak писав:ОККО
Питання по мірниках, чи мірники мають бути присутні на всіх АЗС(цікавлять не ваші заправки), мож є якесь загальне положення чи щось таке.
Так, мають бути на кожній АЗС. Виключенням може бути тільки якщо його повезли на повірку в Держстандарт. Останнім часом чув про ряд нововведень від Мінекономрозвитку серед яких, якщо не помиляюсь, була відміна цього зобов'язання. Але на якому це етапі зараз, не можу сказати.

Більшість польського бензину в Україні продаватиметься через мережу АЗК «ОККО»
Зображення
«Концерн Галнафтогаз» (оператор мережі автозаправних комплексів «ОККО») підписав з концерном Orlen Polska річні контракти на постачання в Україну польських нафтопродуктів стандарту Євро-5. Згідно з укладеними угодами, понад 50% бензину А-95 і понад 40% ДП, які Orlen Polska експортуватиме у 2014 році в Україну, продаватимуться через мережу АЗК «ОККО».

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Сер, 19 лютого 2014, 11:03

що сталось з заправкою на Кульпарківській / В.Великого ?

OKurylyshyn
Ім'я:Олег

Повідомлення OKurylyshyn » Сер, 19 лютого 2014, 11:14

xxfOxx писав:що сталось з заправкою на Кульпарківській / В.Великого ?
а що там?

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Сер, 19 лютого 2014, 11:21

OKurylyshyn писав: xxfOxx написав:
що сталось з заправкою на Кульпарківській / В.Великого ?

а що там?
все позакриване, навіть табло вимкнене, такого за всі роки небачив

TAXI

Повідомлення TAXI » Сер, 19 лютого 2014, 22:29

Вчора там заправлявся, все було норм. Правда після заправки машина поїхала не так весело :sad

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей