Jarevych, то в винниках
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мають робити від церкви Анни до костелу Єлизаветиза гроші ЄБРР. Напевно коли дадуть гроші тоді й почнутьSpeedo писав:А хто в курсі, коли Городоцьку закриють на ремонт? І яку частину?
Ось це мене найбільше цікавить. На цьому відрізку стан - найплачевніший.Newman писав:Мають робити від церкви Анни до костелу Єлизаветиза гроші ЄБРР. Напевно коли дадуть гроші тоді й почнуть
Newman писав:Мають робити від церкви Анни до костелу Єлизаветиза гроші ЄБРР. Напевно коли дадуть гроші тоді й почнуть
http://galinfo.com.ua/news/85806.htmlОкрім бюджетних коштів, ремонтуватимемо дороги за кошти ЄБРР. Це вулиці Чупринки-Мельника-Коновальця, Личаківська (від пл. Митної до ринку), Городоцька (від церкви Анни до церкви Ольги та Єлизавети). Це є перший етап робіт по співпраці з ЄБРР. Якщо на наступному пленарному засіданні сесії буде прийнято рішення про перейменування ЛКАТП-1339 на «Львівавтодор», то ми зможемо рухатися далі і освоювати кошти ЄБРР. Роботи по цьому проекту плануємо розпочати у квітні цього року. Це буде вул. Городоцька.
http://lviv.expres.ua/news/2011/04/11/43953Сьогодні у Львові Президент України Віктор Янукович розповів, у чому затримка будівництва дороги “Львів-Краковець”.
“Безумовно, обсяги будівництва дуже великі, і ми зобов’язані все встигнути і своєчасно зробити. Це наш обов’язок і ми це зробимо, -- говорить Віктор Янукович про перспективу будівництва дороги “Львів-Краковець” у рамках підготовки до “Євро-2012”. -- Що стосується послідовності і черговості будівництва цих об’єктів, я вам скажу так, що ми повинні встигнути побудувати стадіон і в цьому році провести там два футбольні матчі. Це регламент УЄФА, який ми повинні виконати. Якщо ми запізнимось трошки з будівництвом дороги, ну, вибачте, потерпимо, але обов’язково побудуємо”.
Нагадаємо, що сьогодні об'єкти до “Євро-2012” у Львові проінспектував Президент України Віктор Янукович.
crush, на Шегинi iдеш свобiдно але крiм четверга. бо в четверг я раз попав i чекав 9 год. поки виiхав з Украiни. то день коли пхнуть всi бариги на закупиcrush писав:на який перехід зараз вартує їхати(в плані стану дороги, а не черг і процедури)....в приорітеті шегині...як там справи??
БОБА писав:бо в четверг я раз попав i чекав 9 год. поки виiхав з Украiни. то день коли пхнуть всi бариги на закупи
crush писав:(в плані стану дороги, а не черг і процедури
crush писав:хтось може пояснити як з цієї статті можна витягти таку обіцянку
латають. але хто в дощ ложить асвальтVexler писав:на Сихові вже почали трохи латати...
наші майстриБОБА писав:але хто в дощ ложить асваль
не звертай уваги на криве покриття , воно завжди тут такеVexler писав:але всеодно криве покриття...
вот тому i дорiг немаhrdrive писав:наші майстри
hrdrive писав:і челябінські
вже вона розрита мабудь з тиждень....Fokysnik писав:Не знаю коли почали, але сьогодні вулиця Скельна розрита (та шо між Шота Руставелі і Франка)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей