і на Тургенєва, смішно виглядає, кинули в ямку і поїхали дальше, а горб більший ніж ямка булаvovka писав:на антоновича також засипають ями.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і на Тургенєва, смішно виглядає, кинули в ямку і поїхали дальше, а горб більший ніж ямка булаvovka писав:на антоновича також засипають ями.
http://www.zik.com.ua/ua/rubric/lviv/all/?pg=5Доріжки для велосипедистів будуватимуть цього року у Львові на вул. Науковій, В.Великого, Стрийській та на вулицях, які заплановано реконструювати 2011 -AAA+
року. -AAA+
Про це ЗІКу 2 лютого повідомила прес-служба ЛМР.
Проект розвитку велоінфраструктури готує спеціальна робоча група, яку створено за дорученням міського голови Андрія Садового. За попередніми напрацюваннями групи, у Львові буде прокладено 166 км велодоріжок, що складуть основу веломережі міста.
Пілотний проект розпочнуть з вулиць Наукової, Володимира Великого і Стрийської. Вони з’єднають нові вулиці Вернадського та Ряшівську, будівництво яких передбачено цього року в рамках підготовки до Євро-2012. Згідно з проектом, нові вулиці будуть забезпечені велодоріжками, а тому сполучення їх у цілісний маршрут дасть Львову 36 км велодоріжок.
Загалом, є два шляхи розвитку велоінфраструктури – виділені велодоріжки та велосмуги на автодорогах. Залежно від ширини проїзної частини та тротуарів, а також інтенсивності руху, у Львові можна використовувати обидва способи. Саме зараз учасники робочої групи, а також представники усіх громадських організацій велосипедистів міста працюють над деталізацією схеми веломаршрутів у Львові для того, щоб пропозиції щодо раціональної організації велоруху були враховані при реконструкції вулиць, яка планується цього року.
фіг то правда. же в 2005 коли я працював в обладміністрації то спільно з клубом велотуристів розробив і спроектував веломаршрут від ст україна до центру. І як завжди всі тільки на цьому попіарилися і всьоCrush писав:цікаво..чи дойде до реалізації
Подивись, дуже цікава передача. Там розповідають про те, як керівник Облавтодору кидає Львів"ян на великі гроші. Як "відмивають" гроші на дорогах, як роблять відкати.Vusiko писав:довго дивитися. основні тези накидай
ну схему знаю, сам так працювавAndriy01 писав:Подивись, дуже цікава передача. Там розповідають про те, як керівник Облавтодору кидає Львів"ян на великі гроші. Як "відмивають" гроші на дорогах, як роблять відкати.
ну та...але в 2005 році євро2012 не пахло!!!...мож зараз проканаєVusiko писав:фіг то правда. же в 2005 коли я працював в обладміністрації то спільно з клубом велотуристів розробив і спроектував веломаршрут від ст україна до центру. І як завжди всі тільки на цьому попіарилися і всьо
то якраз до євро і робилося, я пячатку допустив 2009 рікCrush писав:ну та...але в 2005 році євро2012 не пахло!!!...мож зараз проканає
проілюструю: якшо варіант з продовженням ряшівської зрозумілий...то як має йти вернадського???Crush писав:доречі хтось чув як саме має йти вернадського???...до стрийської, тролейбусної чи кн ольги????
фу, моя хата на місці :) значить хай будують. Досить оптимістичноvovka писав:візьміть ген план міста і подивіться. я якраз вчора його досліджував там такі мего проекти мають бути
і на кіко часу він розрахований???...там все занадто гарно пробумано щоб мати право на життя в нашій державі...хіба років за 50vovka писав:візьміть ген план міста і подивіться. я якраз вчора його досліджував там такі мего проекти мають бути
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей