Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- mazhor_chik
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Номер:АТ 8400 ВМ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Весь час заправляюсь на ОККО як на Білогорщу їхати...Недоливу ніколи не бачив... 

-
Re: ОККО
тому взяв за правило:telko писав:Вчора знайомому на заправці Окко (Любінська-Петлюри) заправщик залив на 400грн. 95-го замість дизелюМашина доїхала до ресторану Едельвейс і встала.
1. дивитись який пістолет вставлено
2. самому заправлятись (що роблю в 90% випадків)

п.с. співчуваю знайомому

- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
telko, співчуваю. І як так вийшло і які подальші дії, окко взяло на себе відповідальність за це чи ні?
A goal without a plan is just a wish
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
telko писав: Вчора знайомому на заправці Окко (Любінська-Петлюри) заправщик залив на 400грн. 95-го замість дизелюМашина доїхала до ресторану Едельвейс і встала.
![]()
Я не хочу захищати ОККО, але: важко уявити, як таке сталось...
Поясню чому. Навіть у випадку заправщика, ОККО починають заправляти тоді, коли пістолет знятий з колонки (вставлений в горловину).
Тобто, що заправити 95-им, потрібно було, щоб - помилився заправник і зняв не той пістолет, помилився касир і включив 95-ий в той час, коли йому сказали - "дизеля на 400 на Х колонку".
Інше діло, якщо підійшли до касира і сказали "Х-та колонка на 400" і все...
Ще, як варіант - касир на автоматі включив на 400 грн колонку, не послухавши, що йому сказали, а просто подивившись, який пістолет знято.
Я, наприклад, завжди наголошую на тип палива, якщо бачу, що мене буде заправник заправляти. І на касі теж завжди наголошую про тип палива.
Тому тут один провтикав, другий не провірив, третій понадіявся, що перші двоє добре роблять свою роботу.
Однозначно провина АЗС, якщо є наклейка на лючку паливо-заливної горловини. Заправщик повинен її глянути.
(але не факт, що це прописано в його обов"язках)
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Вийшло так, що олень заправщик всунув пістолет від 95-го, хоча йому казали, що ДТ і на касі жіночці теж казали, що ДТ, а вона пробила 95-йcdrom писав:telko, співчуваю. І як так вийшло і які подальші дії, окко взяло на себе відповідальність за це чи ні?

- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Саме так і було...cat-yellow писав: Тобто, що заправити 95-им, потрібно було, щоб - помилився заправник і зняв не той пістолет, помилився касир і включив 95-ий в той час, коли йому сказали - "дизеля на 400 на Х колонку".
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
я так одному й показав на значок коли він запитав про тип пального. на що він мені пояснив що буває кришка перекинута з іншого авто тому коаще перепитати.cat-yellow писав: є наклейка на лючку паливо-заливної горловини. Заправщик повинен її глянути.

в мене питання чи може бути так що касир включив подачу дизеля а пістолет вставлено від бензи й полилась бенза?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Brudas
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
не може ніякMAECTP0 писав: в мене питання чи може бути так що касир включив подачу дизеля а пістолет вставлено від бензи й полилась бенза?

п.с. треба зробити наклеку типу палива собі під кришку
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Brudas писав: треба зробити наклеку типу палива собі під кришку
MAECTP0 писав: я так одному й показав на значок коли він запитав про тип пального. на що він мені пояснив що буває кришка перекинута з іншого авто тому коаще перепитати

або заправник а касир (йому водій не наголосив що саме а лише суму) автоматом дав подачу на те що вставлено.дійсно треба шоб і касир і заправщик помилились
Ну або сам водій - пересів на інше авто й забув

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
я за то не переживаю, в мене горловина зроблена так, що заправити бензиною неможливо, там стоїть отвір з клапаном суто під розмір дизельного пістолета 

Машина не жінка , помилок не пробачає
- MAECTP0
- Контактна інформація:
не перживай. як треба - клієнт завжди правий - то залиють.Jarevych писав:я за то не переживаю, в мене горловина зроблена так, що заправити бензиною неможливо, там стоїть отвір з клапаном суто під розмір дизельного пістолета
Мені так на цибульці з ьракової колонки заправляли.
- ОККО
- Контактна інформація:
Правильна відповідь.Jarevych писав:Що там по акції "Пальне за правило"? Яка правильна відповідь?
хто переможець?
Вже є наступне завдання.
Babak, дякуємо за тест та інформацію!Babak писав:пункт№3 (Любінська-Петлюри)
Продавець повідомила, що замір не зроблять, бо по процедурі, не положено зливати в бак авто з мірника після заміру. з її слів спочатку мірник, потім за межами заправки перелив в каністру і далі вже на свій розсуд.
ЗІ: як на мене заправка трохи зачухана.
Хотілось б побачити коментар, щодо причини відмови.
Щодо Любінська-Петлюри, наголосимо працівникам на інструкціях додатково. З еталонного мірника придбане пальне можна нормально переливати в бак, по техніці безпеки це також не заборонено. Тож працівниця відповіла неаргументовано. Звернемо увагу персоналу на це питання. Ви могли б назвати дату та приблизний час візиту на цю АЗС?
- MAECTP0
- Контактна інформація:
прямо з горловини піна валитьpavlo09 писав:Заливаю повний бак, тай видноkapi писав:як ви бачите що він піниться?

таке одразу на телефон знімати треба й сюди викладати.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість