Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто заставляє ?Jarevych писав: Чому не мотивують людей клрисиуватись гт, а заставляють?
Потрохи все налагоджується. Це і є пріоритети. Наразі останні 25 років влада Львова ГТ мала далеко в задниці а не в пріоритетх. В пріоритеті були автомобілі, через це наприклад навіть по виділенці на Княгині Ольги якій під 30 років - трамваї повзуть 10км на годину, хоча могли б 40-50 як у Польщі. Цей стан справ потрохи міняється, закупляється новий рухомий склад (на ТР2 наприклад їздить стабільно 2-3 нових тролейбуси, є тендер на 55 нових автобусів), робляться заходи по пришвидченню їзди ГТ і дотримання розкладу (виділені смуги, ущемляння автомобілів через які постійні корки), оновлюється депо, розбудовуються і ремонтуються трамвайно-тролейбусні лінії.Or4ik писав: я постом вище написав чому не можливо користуватись ГТ якщо ти не вонюча бабка
cat-yellow писав: Цікаво, шо б сказав Doktor, якби з метою розвантаження центру міста, безкоштовним в"їзд зробили для УА номерів і платний для всіх закордонних?
Я в курсі. Але я спочатку розпитав поліцейських, чи можна. Сказали, що ніхто перевіряти не буде - можна їхати. Зазвичай тримаю машину на P&R і їду на S та U бані.Or4ik писав: незнаю як тобі повезло, але ти мав попасти на штраф у 80 євро
Це я їхав майже від Александерплац до станції Темпельхофф - там облюбував собі стоянку. А цей кусок відео виклав для товариша, бо дуже нагадав мені їзду по Чайнатауну в Нью Йорку. Десь в архіві є і решта маршруту.Or4ik писав: от вулиця по якій ти їхав хоч це і в екологічній зоні але це далеко не сам центр
Хм... в мене кум в Європв миє машину 2 рази в рік. І вона чиста.T5-R писав: дехто жлобить тачку на мийку раз в тиждень загнати,
Doktor писав: немірвські селяни
ВЕКТОР ПЛЮС-то наш магазинDoktor писав: авто магазин до яворова
Doktor писав: корінні яворівчани
цікаво як ти спілкуєшся з народом в живуDoktor писав: селяни з немирова обізвали перших тупими рагулями
Doktor, напиши свою думку.cat-yellow писав:Цікаво, шо б сказав Doktor, якби з метою розвантаження центру міста, безкоштовним в"їзд зробили для УА номерів і платний для всіх закордонних?
Особисто я відношуся до того так само, як і до розділення на кордоні на людей (EU паспорти) і решту - всі паспорти. А пізніше - на посту - пропускати тільки з EU, а решту - тільки у випадку, якщо вже заткали всі проїзди. І то тільки стільки, щоб відкрили проїзд "європейцям".cat-yellow писав: якби з метою розвантаження центру міста, безкоштовним в"їзд зробили для УА номерів і платний для всіх закордонних?
Мене також це виводить з рівноваги. Хочеш заробляти - створи, збудуй щось - і можеш дерти собі стільки, скільки вдасться. А нє - відгородити кавалок МОГО міста і з МЕНЕ ж дерти за те, що проїду, чи стану там. Скоро вже поставлять турнікети і почнуть брати плату за ходьбу по місту.Doktor писав: мене дико бісить думка що в державі яка нічого ніколи не робила для громадян, люди хочуть ще більше податків,заборон,угнітань і т.д
Трохи не так. Коли тобі кажуть плати, і ти немаєш права оспорити, бо так хтось зверху сказав, і ти не розєму мієш за що ти платиш, от це і є істина комунізму, коли умови не рівні, і поки є такі люди, які на то ведуться, то змін не буде. А коли тобі створили нормальні умови, альтернативу, прозорість надання послуг і якісь гарантії, і кажуть, тут треьа платити, бо так і так, але маєш альтернативу, безплатну, але без певних зручностей, то це правильно. Тут жеж ніяк не виходить по правильномуcat-yellow писав:Нічого не зрозумів, якщо чесно...Jarevych писав: Ну і тим, хто кричить європа, платний проїзд і так далі, то не варто розказувати як там, бо ми не там, і з такими як ви ще далеко, бо допоки ви ведетесь на те що вам навязують, то вам ближче в комунізм ніж в європу
- Платні послуги - це капіталізм
- Всім і всьо безкоштовно (за разунок держави) - то комунізм
"Ну і тим, хто кричить європа, платний проїзд" і "ближче в комунізм" - то якийсь нонсенс...
В невиносимих умовах гт свідомість може змінюватись.Jarevych писав: Vovka, ти до того як пересів на гт був ікимсь адекватнішим
та ти якийсь человєк-наоборотDoktor писав: і сам 5 років вчився і жив в селі, хоча сам львівянин.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей