Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Блєа! Це уже ну ніяк не вписується в назву народний автомобіль. 38 штук - охренеть!Kritik писав: 1 шт була в фулі за 38 тик вроді)))
ой) сорі)Novel писав:Блєа! Це уже ну ніяк не вписується в назву народний автомобіль. 38 штук - охренеть!Kritik писав: 1 шт була в фулі за 38 тик вроді)))
До чого ж красива машинка.DNK писав: жт http://avtolog.com/blog/2013/02/27/volkswagen-golf-gti/
Ну знаєш, мене більше прикалує ніж Civic i Auris.DNK писав: мене шось не прикальнув ззовні
та то ясно,твою думку я не враховуюaxel писав: Ну знаєш, мене більше прикалує ніж Civic i Auris
ого, а то чому?DNK писав: та то ясно,твою думку я не враховую
тому що,ще з теми японці і німці я зробив висновок про твої коменти,АЛе полюбому куда тому гольфу до е30 нє?axel писав: ого, а то чому?
До чого тут Е30? Чи ти далі фониш як завжди?DNK писав: АЛе полюбому куда тому гольфу до е30
я так думаю доводити треба тобі а не мені.Ти ж чуть шо починаєш пінитись,і япошок приписувати,я написав шо мені він не подобається,а ти хоеш мене переконати шо він афігенний.axel писав: Давай, скажи щось розумніше... доведи, що ти не астралопітек.
ага... видно хто тут взяв палицю на кінці з каменем... а хоча чекай... тим почали користуватися пізніші цивілізаціїDNK писав: я так думаю доводити треба тобі а не мені.
Я навів ближчих йому конкурентів, якщо ти того не помітив то шуршани сірою речовиною.DNK писав: Ти ж чуть шо починаєш пінитись,і япошок приписувати,
Тебе?DNK писав: а ти хоеш мене переконати шо він афігенний.
В мене в 3 класі така сорочка зимова була точно такого малюнку як сидіння того гольфаBOXER писав: "Скучний ВАГеновський салон"?![]()
![]()
![]()
я ж кажу, тупо як з айфономApokalipsis писав: як завжди дорогий і не крутий,ну але ви всі на нього дрочите
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей