Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Складено перелік найгірших автодоріг України
-
- Ім'я:Іван
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Україна славиться якістю своїх доріг, але деякі з них особливо запам'ятовуються водіям
Виходячи з останніх даних "Укрремдорстроя", вже здійснено ремонт 79 тис. кв. м. доріг з 96 тис. запланованих.
А згідно з інформацією "Укравтодору", його зусиллями усунута "ямковість" на 98% відсотках автодоріг державного значення. Проте таких кардинальних змін ні водії, ні їх пасажири поки не помітили.
Найбільш "розбитими" автомобільними трасами в Україні вважаються:
Житомир-Бердичів: за влучним зауваженням водіїв тут полотно, вкрите незліченною кількістю ямок, схоже на друшляк. Пересуватися можна лише узбіччям.
Павлоград-Донецьк: у деяких сміливців, які ризикнули повністю подолати дану автотрасу з глибокими западинами, відскакувала вихлопна система.
Решетилівка-Дніпропетровськ: ця траса місцями переходить плавно в напрямок, що нагадує звичайну ґрунтову дорогу.
Летичів-Хмельницький: на тій ділянці дороги, яка ближча до міста Летичів, швидкісний режим пересування наближається до нуля.
Одессса-Березівка: автомобільні любителі між собою називають таку трасу "порцією екстриму". Тут глибокі вибоїни, мальовничі розломи і тріщини.
Тернопіль-Львів: поїздку тутешньою провальною дорогою не витримує підвіска не тільки легкових, але навіть вантажних машин - на КамАЗі ресори лопаються.
Біла Церква-Умань: стан автотраси водії характеризують коротко - як після бомбардування. Тут рух ускладнений, а через кожні п'ятдесят-сімдесят метрів зустрічаються вибоїни і горбки.
Житомир-Любар: складається враження, що кожні десять метрів траси робили по черзі українські та закордонні будівельники: рівні ділянки міняються на розбиті.
Кременець-Біла Церква: цей напрямок далекобійниками названо "дорогою Другої Світової", оскільки вона всіяна ямами, що розтягнулися на обидві смуги.
Львів-Луцьк: автомагістраль, вкрита вибоїнами, випробовує на міцність нерви водіїв і підвіски практично через кожні сто метрів
Джерело Експрес
Виходячи з останніх даних "Укрремдорстроя", вже здійснено ремонт 79 тис. кв. м. доріг з 96 тис. запланованих.
А згідно з інформацією "Укравтодору", його зусиллями усунута "ямковість" на 98% відсотках автодоріг державного значення. Проте таких кардинальних змін ні водії, ні їх пасажири поки не помітили.
Найбільш "розбитими" автомобільними трасами в Україні вважаються:
Житомир-Бердичів: за влучним зауваженням водіїв тут полотно, вкрите незліченною кількістю ямок, схоже на друшляк. Пересуватися можна лише узбіччям.
Павлоград-Донецьк: у деяких сміливців, які ризикнули повністю подолати дану автотрасу з глибокими западинами, відскакувала вихлопна система.
Решетилівка-Дніпропетровськ: ця траса місцями переходить плавно в напрямок, що нагадує звичайну ґрунтову дорогу.
Летичів-Хмельницький: на тій ділянці дороги, яка ближча до міста Летичів, швидкісний режим пересування наближається до нуля.
Одессса-Березівка: автомобільні любителі між собою називають таку трасу "порцією екстриму". Тут глибокі вибоїни, мальовничі розломи і тріщини.
Тернопіль-Львів: поїздку тутешньою провальною дорогою не витримує підвіска не тільки легкових, але навіть вантажних машин - на КамАЗі ресори лопаються.
Біла Церква-Умань: стан автотраси водії характеризують коротко - як після бомбардування. Тут рух ускладнений, а через кожні п'ятдесят-сімдесят метрів зустрічаються вибоїни і горбки.
Житомир-Любар: складається враження, що кожні десять метрів траси робили по черзі українські та закордонні будівельники: рівні ділянки міняються на розбиті.
Кременець-Біла Церква: цей напрямок далекобійниками названо "дорогою Другої Світової", оскільки вона всіяна ямами, що розтягнулися на обидві смуги.
Львів-Луцьк: автомагістраль, вкрита вибоїнами, випробовує на міцність нерви водіїв і підвіски практично через кожні сто метрів
Джерело Експрес
КУПИЛ МАЗ И НЕ ЖАЛЕЮ!... НИКОГО НЕ ЖАЛЕЮ!
- peGas
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
Re: Складено перелік найгірших автодоріг України
дурний список
краще хай складуть список з добрими дорогами
краще хай складуть список з добрими дорогами
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
антиУРА!networkz писав: Львів-Луцьк: автомагістраль, вкрита вибоїнами, випробовує на міцність нерви водіїв і підвіски практично через кожні сто метрів
мій край попав в цей список!
від себе добавлю - вони ще на Радехів з Червонограда мабуть не їздили

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
і на Рогатин через Бібрку 

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Sluva вчора тудою їхав... повирізали місцями і забули залатати.. але їхати можна..частково латано нормально як для цього напрямку
А так 200 км із Коломиї через Бібрку 3 години 15 хв.
Режим їзди по ямах - жорсткий :)
А так 200 км із Коломиї через Бібрку 3 години 15 хв.
Режим їзди по ямах - жорсткий :)
-
cat-yellow, Я їздив недавно Радехів-Червоноград, це неймовірна подорож...Такого п.....ца машина і я ще не бачили, після війни дороги напевно кращі.. Тудою маршрутки їздять?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Gleb писав: cat-yellow, Я їздив недавно Радехів-Червоноград, це неймовірна подорож...Такого п.....ца машина і я ще не бачили, після війни дороги напевно кращі.. Тудою маршрутки їздять?
а як же! регулярний маршрут ПАЗік чи Мерс старий (не пам"ятаю) "Червоноград-Броди", якщо не помиляюсь
та й на сам Радехів щось пхне час від часу
- Andriy-doker
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Львів-Луцьк зимою там вбив там своє гуму з диском 

- doris
- Ім'я:Alexey
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
в Радехівському р-ні є місця де маршрутка зупиняється люди виходять водій долає "перешкоду" а потом пасажири далі займають вакантні місця)))Gleb писав: Тудою маршрутки їздять?

лучше большой недостаток чем маленькое достоинство!!!
- Fabion
- Ім'я:Артем
- Контактна інформація:
І я десь місяць назад їхав в тому напрямку . Це не дорога а тест на міцність машини і людської психіки.cat-yellow, Я їздив недавно Радехів-Червоноград, це неймовірна подорож...Такого п.....ца машина і я ще не бачили, після війни дороги напевно кращі.. Тудою маршрутки їздять?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей