+1!dia_fox писав:а умніки, які виписують шо це херня, марно обсерають ниву, самі їздять на 20 річних тарантасах на яких 200 тис відкатали німці, потім 100тис поляки, а потім таке лахміття купляють, не хочу нікого обіжати, але кожна машина має право на життя і кожна з них виконує певну функцію, КОЖНОМУ - СВОЄ!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Новая «Нива». Первые рисунки
- Oleh Nemchinov
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- dia_fox
- Ім'я:Ivan
- Номер:*****
Re: Новая «Нива». Первые рисунки
МІж іншим косить на Jeep Patriot!
І ще одне додам, якщо поставити значок якось іменитого бренда, то всі такі розумники писали б: яка тачка, круто, до чого все це? А до того шо бренд Lada- заюзаний такими закидами!
І ще одне додам, якщо поставити значок якось іменитого бренда, то всі такі розумники писали б: яка тачка, круто, до чого все це? А до того шо бренд Lada- заюзаний такими закидами!
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
як на мене фотошоп, а стаття - порожняк, висосана з пальця...одні здогадки...впевнений, що наст. покоління взагалі не таким буде 

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- sergey
- Контактна інформація:
+100500, газетна уткаVexler писав:як на мене фотошоп, а стаття - порожняк, висосана з пальця...одні здогадки...впевнений, що наст. покоління взагалі не таким буде

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Стоп панове.
Згадайте дизайни як Санйонг, таж Тойота ФДЖ, Джіп Вранглер-новий. Піпец.(мож санг тут зайвий)
Але якщо взяти позашляхові властивості авто то найближччий дядько до ниви це або УАЗ або міцик Л200 і все..
Решта всі або паркетники або дорогі настільки що попа і мають купу електронного барахла яке то включає то не включає повний!!!!прривід.
Якщо цей бобік Нива буде на базі Дустера то його можна буде спалити ще в салоні на презинтації. Якщо москалі впіндюрать на цей кузов ходовку від Шеві і поставлять ДИЗЕЛЬНИЙ!!!! двігун від рено.-ціни їм не буде.
:)
Згадайте дизайни як Санйонг, таж Тойота ФДЖ, Джіп Вранглер-новий. Піпец.(мож санг тут зайвий)
Але якщо взяти позашляхові властивості авто то найближччий дядько до ниви це або УАЗ або міцик Л200 і все..
Решта всі або паркетники або дорогі настільки що попа і мають купу електронного барахла яке то включає то не включає повний!!!!прривід.
Якщо цей бобік Нива буде на базі Дустера то його можна буде спалити ще в салоні на презинтації. Якщо москалі впіндюрать на цей кузов ходовку від Шеві і поставлять ДИЗЕЛЬНИЙ!!!! двігун від рено.-ціни їм не буде.
:)
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
Як казав тут хтось на форумі - "вам, з трамвая, звичайно видніше..."Igor4ik писав:я на фото не дивився!!!як рахував цього виробника гамном так і рахую!імхо
Так можна переконувати, що і квартира - це не житло, і особняк менше 300 м.кв. - не особняк, і все, що не мерседес - то не машина, і старше 5-ти років - це металолом...
Не треба тут всіх три сторінки переконувати, що краще, а що гірше - всі в цьому і самі собі раду дадуть...
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
А Дастер вже чим недогодив?Dj kvass писав:Якщо цей бобік Нива буде на базі Дустера то його можна буде спалити ще в салоні на презинтації.
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Та як згадати надійність повного приводу в сценік, і всьо стане ясноOKurylyshyn писав:А Дастер вже чим недогодив?Dj kvass писав:Якщо цей бобік Нива буде на базі Дустера то його можна буде спалити ще в салоні на презинтації.

- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
Так Дастер побудований на базі Логана, а не Сценіка. А Логан, як відомо, і я можу підтвердити, машина досить надійна. Я їздив на Дастері і деякі знайомі мають, ніхто не жаліється. І навіть на тест-драйвах експерти признали що це один з найкращих варіантів малобюджетного джипа.Dj kvass писав:Та як згадати надійність повного приводу в сценік, і всьо стане ясно
- Breaker
а мені ця нива подобається більше ніж стара нива, отож вони не дарма старались =)
І фари в неї не від старої Ниви, а від Гєліка
І фари в неї не від старої Ниви, а від Гєліка

- Breaker
тіпа так підмутити мінімлаьно і вже нічо так дивиться) Або таку морду грозну приварити 

- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
Breaker, капот від зіла [цензура]!
Може скинемся по 10 грн автовазу на нормального дизайнера
Може скинемся по 10 грн автовазу на нормального дизайнера

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Prizrak
- Ім'я:Олександр
Ггг точно на Тойоту смахує. 

Достань то, что любишь, либо придется любить то, что достанется!
0967329884 \ 0664657016
Олександр
0967329884 \ 0664657016
Олександр
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
ніфіга..тож від fjApokalipsis писав:3 дзеркала ..та нє самі придумали
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
http://auto.mail.ru/article.html?id=33859Старую «Ниву» отдадут американцам
«АвтоВАЗ» и американский концерн General Motors подписали соглашение о намерениях по расширению производства на СП «GM-АвтоВАЗ», передают «Ведомости». Предполагается, что объем производства будет увеличен с 94 000 машин в год до 120 000 автомобилей (в настоящий момент мощности завода загружены лишь частично – в прошлом году было продано всего 35 380 Chevrolet Niva). Причем, что самое интересное, половина всей выпускаемой на совместном предприятии продукции будет продаваться под брендом Lada!
«АвтоВАЗ» планирует передать СП «GM-АвтоВАЗ» выпуск своего внедорожника Lada 4x4, что позволит освободить главный конвейер. Кроме того, уже СП «GM-АвтоВАЗ» займется модернизацией этой модели и Chervrolet Niva, а также созданием нового поколения Niva. Последняя модель будет также продаваться под двумя брендами – под маркой Lada станут реализовываться машины в простых комплектациях, а Chevrolet получит хорошо оснащенные машины с более дорогой отделкой салона.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей