Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мочанов ушел, «Экипаж» закрыли
- Saba
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:BC IA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 7 рази
Babak, йому на порші не канає, він ше зимою чуть кайман не розбив на Чайці 

- Mc
- Подякували: 0
Re: Мочанов ушел, «Экипаж» закрыли
Saba, azakharchuk, та що тут скажеш - кожному своє. мені передача здалася неймовірно нудною і дещо тупуватою - відповідно мені на те, що її закрили якось "данасрать" (с)Е.Т.Картман
щодо підвішеності язика - то це тільки наші люди можуть намагатися говорити під час маневрів - цілий світ робить такі зйомки в два етапи (мінімум) - спочатку маневри, а потім чувак на камеру на швидкості до 60км/год спокійно про все розказує. харить мене як глядача коли постійно е-кають/ме-кають/бе-кають ведучі от і все. і пофіг які вони там фінти виробляють чи які вони гонщики (чи просто тупі бландінки - та навіть і не за кермом тупила серйозно наскільки я пам'ятаю) і так далі. така сама ситуація з російскьим Top Gear - не вмієте говорити толком, то не пхайтеся в "тілівізар".

щодо підвішеності язика - то це тільки наші люди можуть намагатися говорити під час маневрів - цілий світ робить такі зйомки в два етапи (мінімум) - спочатку маневри, а потім чувак на камеру на швидкості до 60км/год спокійно про все розказує. харить мене як глядача коли постійно е-кають/ме-кають/бе-кають ведучі от і все. і пофіг які вони там фінти виробляють чи які вони гонщики (чи просто тупі бландінки - та навіть і не за кермом тупила серйозно наскільки я пам'ятаю) і так далі. така сама ситуація з російскьим Top Gear - не вмієте говорити толком, то не пхайтеся в "тілівізар".
biketravel.wordpress.com
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
+1Mc писав:Saba, і що там толкового в їх тест-драйвах можна почути-побачити? особливо як та бабйонка починає говорити то взагалі капець повний - "нє падобаєцца здеся, ета тоже как-то ніхарашо і ваабщє машінка какая-та нікрасівая".
колись ще як шукав, яку б то машину собі купити, скачав був пару їхніх роліків (думав почую щось толкове по сабжах) і припух - фігня рідкісна.
і до речі про Моляра - якось недавно бачив "мельком" його передачу - він там про низькопрофільні шини і їхні недоліки (+міфи всякі з ними пов'язані) розповідав - оце було дійсно цікаво, пізнавально і головне не НУДНО! а як дивитися того ж Мочанова - то таке відчуття що чувак свої постійні "е-е-е" замість ".ля" вставляє
зрештою що тут даремно розводити флуд, прикрили то й прикрили. rip як то кажуть
- TARAS1
- Ім'я:BLACKWOLF
Нічого кращого з 2005 року нема і небуде
Если движешься в том направлении, в котором растет твой страх,значит,ты на правильном пути.
- puzzo
якщо про обьективність тестів-скачайте тест про кашкай (за який теж забашляли), а вже тоді робіть висновки.
2:любітелі топгір, макдрайв і кокаколі
2:любітелі топгір, макдрайв і кокаколі

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей