Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
ОККО
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: ОККО

Повідомлення ОККО » Вів, 25 листопада 2014, 19:00

Ростик1 писав:ОККО, Я тут напишу:
Ковалюк Олег
Старший фахівець з реклами
департаменту маркетингу
Він не працює в нас вже досить давно :sad Спробую взнати по цьому питанню, але не виключаю, що він міг не передати його при звільненні.
MAECTP0 писав: Це звиклий й Пульс? чи як?
Це Євро ДП. Пульс зараз робиться з зимового (марки F -20С) ДП. Арктика -32С вже є на нафтобазах. Як тільки почнеться постійна мінусова температура, Пульс будуть робити на її основі.
Just be писав:а чого тоді мені вчора видали просто чек зі знижкою на наступний раз, залив до повного 61л ?
Знижку дають по чеку. Чек друкується принтером, якщо заправитись від 20 літрів після першої такої покупки. Це значить, що знижку можна пробити при наступній покупці. Для цього треба мати картку Фішка і зісканувати акційний чек. Якщо клієнт це зробить і буде заправлятися до повного - знижка порахується миттєво. Якщо він буде заправлятися не до повного, то вона автоматично відкладається в банк і буде відмінусована від його наступної покупки, що відобразиться в фіскальному чеку.
Але чек потрібен (і видається) у будь-якому випадку, чи то при заправці до повного чи на певний літраж (більше 20). Тут я помилився в минулому повідомленні, перепрошую.
Так чи інакше, такий собі "холодний старт" відбувається тільки при першій покупці. Якщо потім заправлятись весь час більше 20 літрів, чеки відповідно будуть весь час друкуватись і знижка буде постійно. Такий от кругообіг знижок :-)

kren

Повідомлення kren » Пон, 08 грудня 2014, 17:01

А ще мені повідомили, що знижка діє тільки при умові покупки того ж вида палива що в попередньому чеку. В мене дві автівкі: одна на бензині, а друга на дизелі. Та це повідомили, тільки коли всже потрібно розрахуватися, а я залив майже 60літрів дизеля Puls, так я ще і карткою розрахувався. Я розумію, що може потім я приїду и заправлюсь тим же puls, але якось це все не дуже приємно та повертатись якось не хочу. А я в місяць брав у вас на 2-3 тыс палива.
Клієнти не дурні, вони просто хочуть бачити прозорі умови, а не підковирки. А то від держави та президента ми вимагаємо прозорості, а самі робим акції що дуже схожі на квести в державних закладах, коли тобі щось потрібно оформити. Треба змінювати підхід, панове.

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Пон, 08 грудня 2014, 18:24

kren писав: та повертатись якось не хочу. А я в місяць брав у вас на 2-3 тыс палива.
знехтувати знижкою на такому об’ємі!?!? через те що знижка на бенз не діє на соляру!? :surprised
конкурент детектед :surprised
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

Ростик1
Ім'я:Ростик
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 82 рази

Повідомлення Ростик1 » Пон, 08 грудня 2014, 19:03

То шо ткм з тими наклейками? Можна якось врегулювати?
БЕНЗОБАКИ НЕ ВАРЮ!!! ЧУЄТЕ!!! НЕ ВАРЮ Я НІЯКІ БЕНЗОБАКИ!!!

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Вів, 09 грудня 2014, 13:04

kren писав:А ще мені повідомили, що знижка діє тільки при умові покупки того ж вида палива що в попередньому чеку.
Повірте, я всі відгуки по акції передаю маркетологам і доводжу до їх відома всі ці нюанси. І сам дуже сподіваюсь, що цей досвід буде враховано, оскільки умови цієї акції дійсно не дуже вдалі...
Ростик1 писав:То шо ткм з тими наклейками? Можна якось врегулювати?
Ще не отримав відповіді.

kren

Повідомлення kren » Сер, 10 грудня 2014, 13:56

ОККО писав: Повірте, я всі відгуки по акції передаю маркетологам і доводжу до їх відома всі ці нюанси. І сам дуже сподіваюсь, що цей досвід буде враховано, оскільки умови цієї акції дійсно не дуже вдалі...
Сподіваюсь, маркетологи вас почують:)

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Сер, 10 грудня 2014, 14:21

ОККО, братушаня, а скікі в вас ше лишилося закупленого по суперпікових цінах газу? скікі ше будете випродувати і коли ціна піде вниз? :sing

M@sTeR
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення M@sTeR » Сер, 10 грудня 2014, 14:33

ОККО, чому не відповідаєш на питання задане кілька сторінок тому від мого імені? :surprised :surprised :surprised
Чи то таки правда що ця тема створена тут суто для розповідів про акції і по сервісу обслуговування :surprised
Всё лучшее случаеться неожиданно...

M@sTeR
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення M@sTeR » Сер, 10 грудня 2014, 14:34

M@sTeR писав:ОККО, Чому знову ціни виросле на пальне, після того як долар піднявся? :angry
Невже знову ж таки запаси закінчились і відбулась закупівля саме в дні максимальної ціни долара? :facepalm :facepalm :facepalm
:surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised :surprised
Всё лучшее случаеться неожиданно...

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Сер, 10 грудня 2014, 22:27

Ціни були знижені -50 коп/л (не по акції). Якщо гривня буде зміцнюватись - опускатимуться надалі. Для закупівлі пального ми купуємо долари, тут нічого не змінилось. І жорсткі обмеження і відтермінування, зафіксовані Нацбанком теж нікуди не ділись. Це як створює додаткові проблеми в операційній діяльності (впливає на оперативність), так і відтерміновує можливість зниження ціни.

Nonsys
Ім'я:Дмитро
Контактна інформація:

Повідомлення Nonsys » Сер, 10 грудня 2014, 22:39

Вчора, о 23:30, заїхав на заправку яка знаходиться на кільці Кульпарківської. Про тупу систему, що не можна заправитися, спочатку бензином потім газом і всі разом оплатити - я промалчу.
Спочатку заправився бензином, потім о 23:42, я попросив ще заправити машину газом. На що отримав відмову, з причини, що у них змінюється зміна. Дуже не приємно.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Чет, 11 грудня 2014, 12:49

По законодавству і касовій дисципліні є буквально 10 хв. за які треба одну добу закрити і другу почати. У фіксований час. Якщо цього не зробити - будуть великі бухгалтерські проблеми. Тому у цей час всі клієнти на всіх заправках змушені почекати кілька хвилин. На кожній АЗС є графік змін.
Перепрошуємо за цей випадок!

denusko

Повідомлення denusko » Суб, 13 грудня 2014, 14:43

Акція досить не погана, але нафта на світовому ринку знецінюється швидше чим гривня. тому щотижневе підвищення цін не зрозуміле. Коли вже буде адекватна ціна?

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » Суб, 13 грудня 2014, 18:14

denusko писав:Акція досить не погана, але нафта на світовому ринку знецінюється швидше чим гривня. тому щотижневе підвищення цін не зрозуміле. Коли вже буде адекватна ціна?
...от не дай Боже нафта почне дорощати... :facepalm хоч на пару доларів... :facepalm

denusko

Повідомлення denusko » Суб, 13 грудня 2014, 18:35

pavlo09 писав: ...от не дай Боже нафта почне дорощати... :facepalm хоч на пару доларів... :facepalm
Ну і ціна за заправках зразу +1грн, ціна на нафту ж піднялась) facepalm

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » Суб, 13 грудня 2014, 18:47

denusko писав:
pavlo09 писав: ...от не дай Боже нафта почне дорощати... :facepalm хоч на пару доларів... :facepalm
Ну і ціна за заправках зразу +1грн, ціна на нафту ж піднялась) facepalm
Якби ж то тільки на 1 гривню :facepalm

myzikk
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 14 рази

Повідомлення myzikk » Пон, 15 грудня 2014, 18:28

Кажете акція -50 коп??? ну та та.
Батько заїхав заправитись, показує чек(знижку), а тут касирша каже вибачте але термінал не працює, можемо вас заправити по 17.49 :shock вот вам і акція :D

Збоку ще один мужчина не довольний плюнув на то все і поїхав до конкурента. :confused

Сказали така ситуація - зранку все працює, після обіду все якось бах і вже не заправишся по акції :D

p.s Може і співпадіння, але клієнта не має цікавити, що там в вас не працює, чек є значить і знижка має бути :angry
:p

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Пон, 15 грудня 2014, 19:37

myzikk писав:Кажете акція -50 коп??? ну та та.
В такому випадку знижка має відкладатись на картку Фішка і відніматись при наступній заправці того ж виду пального.

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 16 грудня 2014, 14:10

ОККО, Чому Ви досі не підняли цін на пальне? Долар вже перескочив за 20, пора б вже 95ий по 22грн за л. продавати :sing
Impossible is Nothing

VeRMyT
Ім'я:Назар

Повідомлення VeRMyT » Вів, 16 грудня 2014, 16:03

давно вже не заправляюсь на ОККО.
95 енерджі нічим не гірший за пульс а ціна менша майже на 2 грн.
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей