Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І так, свято відбулось!
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
І так, свято відбулось!
Я мало шо памятаю правда... [цензура] конкурс був:) Я той.... забрав ше чийсь приз вроді... так шо маякуйтесь - віддам.
Юрку (президенту) великий респект! І ше один респект за то шо построїв охорону в Пікасо.... там вони всі якісь.... хворі чи шо?
Ну шо сказати ше
Я так бачу шо я перший хто в неті появився після вчорашнього?:)
Я мало шо памятаю правда... [цензура] конкурс був:) Я той.... забрав ше чийсь приз вроді... так шо маякуйтесь - віддам.
Юрку (президенту) великий респект! І ше один респект за то шо построїв охорону в Пікасо.... там вони всі якісь.... хворі чи шо?
Ну шо сказати ше
Я так бачу шо я перший хто в неті появився після вчорашнього?:)
- diamono
- Контактна інформація:
так как меня не было (сильно извиняюсь) то озвучу вчерашнюю смс-ку, которая была отослана к Юре (тип президенту клюба)....
"всего самого хорошего для тюнинг-клуба. множества идей, удачных raicing-project-ов, сил и здоровья... для всех - поменьше полосатых зверьков и леденьцов на дорогах, а если что то ризиновых столпов и деревьев, и зеленую дорогу...
процветания и хороших людей в клубе.
вот всего этого желаю я.
Диамоно"
П.С. ууууу слышала я как вы там повеселились! так держать!
"всего самого хорошего для тюнинг-клуба. множества идей, удачных raicing-project-ов, сил и здоровья... для всех - поменьше полосатых зверьков и леденьцов на дорогах, а если что то ризиновых столпов и деревьев, и зеленую дорогу...
процветания и хороших людей в клубе.
вот всего этого желаю я.
Диамоно"
П.С. ууууу слышала я как вы там повеселились! так держать!
- Myltik
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Да було дійсно супер,ЮРІ ВЕЛИКЕ СПАСИБІ ЗА ТО ЩО ЗРОБИВ ТАКЕ МІРОПРИЄМСТВО
А як я зайшов як всі почали:
НА ВХОДІ:Та зайдіть не мерзніть,будь-ласка документи,в інший раз прошу мати паспорт,приємного відпочинку.
НА ГАРДЕРОБІ: Не забувайте сигарети,ви нічого незабули.
Я АЖ ОХ.... Тільки потім щось охраніки рослабились,поки я так поняв Юра їм необяснив.
А взагалі так було ПРОСТО СУПЕР СЬОГОДНІ ЦІЛИЙ ДЕНЬ ДАЛЬШЕ НЕМОЖУ ЗРОЗУМІТИ ДЕ Я Є. :eyecrazy:
І ЩЕ ОДНЕ ЗАПИТАННЯ А ЦІ ВІДЕОРОЛІКИ ДЕ МЖНА ВЗЯТИ?
А як я зайшов як всі почали:
НА ВХОДІ:Та зайдіть не мерзніть,будь-ласка документи,в інший раз прошу мати паспорт,приємного відпочинку.
НА ГАРДЕРОБІ: Не забувайте сигарети,ви нічого незабули.
Я АЖ ОХ.... Тільки потім щось охраніки рослабились,поки я так поняв Юра їм необяснив.
А взагалі так було ПРОСТО СУПЕР СЬОГОДНІ ЦІЛИЙ ДЕНЬ ДАЛЬШЕ НЕМОЖУ ЗРОЗУМІТИ ДЕ Я Є. :eyecrazy:
І ЩЕ ОДНЕ ЗАПИТАННЯ А ЦІ ВІДЕОРОЛІКИ ДЕ МЖНА ВЗЯТИ?
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Хе-хе. Всем привет. Ух, нагулялся (чит. набухался) Я вчера
Всем спасибо. Но праздиник был для Вас и благодарите только себя, что смогли так хорошо отдохнуть.
Я сегодня еле доехал :!: :00040: :alcohol: на работу. Тарчали все как могли. Пикассо разочаровало своим подбором персонала, короче говоря отморозки, а не охранники :gans:
Я думаю мы смогли закрыть сезон по настоящему. Еще раз с ПРАЗДНИКОМ :00063:
Я сегодня еле доехал :!: :00040: :alcohol: на работу. Тарчали все как могли. Пикассо разочаровало своим подбором персонала, короче говоря отморозки, а не охранники :gans:
Я думаю мы смогли закрыть сезон по настоящему. Еще раз с ПРАЗДНИКОМ :00063:
Dynamic Sport Latvia
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Re: І так, свято відбулось!
[цензура] тож мій приз!!!!! конкурс супер і ми його виграли, просто ти на конкурс мене випхав і сам заліз Ледве і ті три саканчики для тебе оказалися смертельними :alcohol:Fly писав:І так, свято відбулось!
p.S. Добре шо я тобы ше шампана не налив!
p.p.S Юра респект, ти наш тюнінгово-народний призидент =D>
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
Ух нагуділися - всім дякую! Дякую всім "паследним героям"
- тим кого зі мною виганяли в 3 ночі
. Пікассо хороше - але скільки я там не був - музика гавно на 90% завжди - такі там Дж
.
Зранку був як стьоклишко - аж дивно було , чекав іншого
uppy: :gmorning:
: . Скину фотки - "Нарубаный Димон" , "Затанцованый Ван-Гейт" , "Просто Кэша" , "Президентські обійми" і "Хули нас выгнали"
Дивитися галерею....

Зранку був як стьоклишко - аж дивно було , чекав іншого

- Малий
- Ім'я:Андрій
- Номер:0133
Як малолітній водій чужої стокової машини урочисто вітаю Львівький тюнінг-клуб з уродинами. Бажаю всім, щоб в вас все було, того всього було аж забагато (так, щоб і таким як я щось перепадало
), і щоб вам за те нічо не було. І всього-всього, чого не можна купити за гроші і стількі грошей, щоб купити усе решта.
А ГОЛОВНЕ: ЩОБ ВСІ ЇЗДИЛИ ЗАВЖДИ НА А-98, НІКОГО НЕ ЗУПИНЯЛИ ТІ ДЯДЬКИ, ЩО БАГАТО ХОЧУТЬ І ЩОБ МАШИНКИ НЕ ЛАМАЛИСЬ
А ГОЛОВНЕ: ЩОБ ВСІ ЇЗДИЛИ ЗАВЖДИ НА А-98, НІКОГО НЕ ЗУПИНЯЛИ ТІ ДЯДЬКИ, ЩО БАГАТО ХОЧУТЬ І ЩОБ МАШИНКИ НЕ ЛАМАЛИСЬ

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість