Правда не розумію 1.чому усе на англійській мові :lam:
2. Колір надпису переходу на форум чи ін.рубрику треба однозначно змінити,бо настільки воно непомітно допоки мишкою не наведеш і воно не загорить червоним ](*,)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
1. В смислі на англійській ? Ти напевно при реєстрації залишив мову англ. Треба поміняти по замовчуванню.. Можеш змінити в себе в настройках на укр. або рос.GROMA писав:Ну нічо так дивиться новий форум![]()
Правда не розумію 1.чому усе на англійській мові :lam:
2. Колір надпису переходу на форум чи ін.рубрику треба однозначно змінити,бо настільки воно непомітно допоки мишкою не наведеш і воно не загорить червоним ](*,)
Я тебе повністю підтримаю :bud:Yelik писав:T@R@S
Ми то вже обговорювали, але адмін ауто.львів.юа не хоче давати ні посилання на свій форум, ніяк його змінювати, ні дописати назву "& тюнінг т.ін.", а клуб без свого сайту(і форуму як необхідної складової) то фіг знає що :old: Звичайно, розбивати користувачів на два форуми і перескакувати з одного на інший "ета нє єсть харашо", але адмін який взагалі не займається форумом і сайтом, і якого ми ні разу не бачили, то ще гірше. Вже так було з tuning-club.lviv.ua :!:
Чим не зручний :?: :?T@R@S писав:незручний форум всерівно:-(
а з тим авто.львів.уа - щось дивно,як це так може бути:(
і внизу де є лінк на відповідь його колірзливається з фоном і ніц не видно де тицяти.
Нєа , так не можна. Тобто теоретично можна, але практично я думаю то буде не так просто.Yelik писав: Vovka а можна зробити, щоб смайли (в окремому вікні) сортувались, тобто чим більше люди використовують смайл тим він вище піднімається :idea: Бо є прикольні смайли, які будуть часто викор., а є такі які можуть навіть ні разу викор. :!:
Як на мене найкраще з безплатного..T@R@S писав:незручний форум всерівно:-(
Дизайн ще в роботі. Там буде кнопка для відповісти. Точніше зверху вона вже є. І є вспливаюча підсказка. Крім того є "цитата" . Нею також можна користуватися.а з тим авто.львів.уа - щось дивно,як це так може бути:(
і внизу де є лінк на відповідь його колірзливається з фоном і ніц не видно де тицяти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість