Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пиво 12.08.2005!
- Sasha Van Gate
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Кто будет? Я постараюсь быть, хотя точно не обещаю. Надо окончательно обговорить наши наклейки!
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
A1
Запитав метрологічний сертифікат на фару? Наряд на дозвіл стояти в цьому місці? Відобразив відмову в протоколі? А година яка була?
До речі запис в протоколі - незаконна дія. В нашій державі винуватим тебе має право назвати тільки Суд. Поставивши запис інспектор фактично бере на себе роль Суду і таким чином не тільки вчиняє незаконні дії проти тебе, а й перевищує службові повноваження, що відобразиться на його премії і службовому підвищенні. А зараз вони як смерті бояться скарг на себе бо з 23 тисяч їх лишиться на дорогах тільки 3. Таким чином вже скасовують собі записи - подробиці на форумі ДАІ.
P.S. Радий був познайомитись з А1 і Sasha Van Gate :)
Запитав метрологічний сертифікат на фару? Наряд на дозвіл стояти в цьому місці? Відобразив відмову в протоколі? А година яка була?
До речі запис в протоколі - незаконна дія. В нашій державі винуватим тебе має право назвати тільки Суд. Поставивши запис інспектор фактично бере на себе роль Суду і таким чином не тільки вчиняє незаконні дії проти тебе, а й перевищує службові повноваження, що відобразиться на його премії і службовому підвищенні. А зараз вони як смерті бояться скарг на себе бо з 23 тисяч їх лишиться на дорогах тільки 3. Таким чином вже скасовують собі записи - подробиці на форумі ДАІ.
P.S. Радий був познайомитись з А1 і Sasha Van Gate :)
було то десь в 15.00, я їхав з пар злий і голодний, хотів в Деревачі зїсти шашлик, але після цього передумав, "наламали" вони мені :mad: В протоколі відмовився взагалі писати, вони тіпа зупинили 2 свідків, які засвідчили це.
Запис вони мають право робити в талон, а от якщо суд присудить, що я не винен, тоді цей запис за рішенням суду анолюється.
З.І. також було приємно зустрітись в "реалі" :)
Запис вони мають право робити в талон, а от якщо суд присудить, що я не винен, тоді цей запис за рішенням суду анолюється.
З.І. також було приємно зустрітись в "реалі" :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей