:mad: Я хочу вирішити болюче питання, а ви все в жарти переводите :evil: Давайте конструктивні ідеї! Чи вам подобається постійно спорити? Визначимося з тим, як часто будуть проводитися гонки, встановимо графік і буде порядок! Ніхто не матиме права когось звинувачувати в відсутності чи повному ігноруванні гонок. Така моя позиція!
Окей, тоді якого числа жовтня це буде? 30 жовтня я, напевно, буду відзначати своє 18-ліття :alcohol:
Може 2 жовтня і так надалі - кожної першої неділі місяця. :
я тут подумав-подумав і вирішив змінити свою думку; щотижня зачасто, краще два або один раз на місяць - до таких гонок можна готуватися і настроюватись;
сірі гоночки де відбувається кілька заїздів надоїли, хочеться рідко, але якісно; додаткові перегони можуть організовуватись додатково
+ завжди треба робити поправку на погоду
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Моя пропозиція: робити драг 1 раз на два тижні, тобто це виходить 2 рази в місяць! Я в принципі так і казав людям які приїхали цієї неділі!!! Мені не в напряг, думаю вам також дуже тяжко не буде! Отже наступні гонки 18 вересня, 2 жовтня, 16 жовтня, 30 жовтня і т. д. Тему можна закривати, якшо ви не проти!!!
мені здається що якшо проводити кожної неділі то буде приїжати нетак багато народу як на ті шо б проводилися через неділю. Так якшо хочете шоб на гонках було більше народу і були цікавішими - проводіть рідше. Ну це імхо.