До мене тоже з повагою ?Dj kvass писав:Та нє погода кльова, вот людина каже що дуже старша...вот я так акуратно з повагою....Formula1 писав:Dj kvass
Даруйте шо сьогодні без матюків
Погода не та ?
оф. як bmw?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та то ми троє собі гонемоRS писав:Руля - недумаю. Юра - то саме. Ростик - точно б признався.
Всіх побачив, дякую :00085:Formula1 писав:Все було задумано як зустріч старих друзів
:00048: :000112:Formula1 писав:А УЧАСТЬ ПРИЙМАЮТЬ ОДИНИЦІ
Звичайно пане Ростиславе.Formula1 писав: До мене тоже з повагою ?
оф. як bmw?
Як це знайоме меніDj kvass писав:З БМВ худо, прийшли нові вали, 2 дні парилися з компом, коли завели і перемістили ред лайн на 9 тищ, згоріло сцеплення, і вияснилося що стандартних форсунок не хватає, бо як свічі поплавилися.
От тепер чекаєм на керамічне сцеплення КлучНет і форсунок від Веерікса, тай ше бампера не поставили Very Happy
То не яRS писав:Напастой появляється якийсь "страрожил" і обовязково "інкогніто" і починає шось виписувати? Хто цього разу? Коли підніметься занавіс з тайни? Знов Сабан? Може Сім? А може Костя? Не Вовка то 100%? Руля - недумаю. Юра - то саме. Ростик - точно б признався. Кащей - точно б представився. Кто ж цей ЗОРО?А може це наш екс-адмін Десперадо?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей