Діяльність клубу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Гонки кожну неділю

Проводити гонки кожної неділі?

Так
19
70%
Ні
8
30%

Всього голосів: 27

21043 SW
Ім'я:Юрий
Стать:чоловік
Номер:ВС6666АК
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Вів, 16 серпня 2005, 14:42

vovka писав:
The Fast and the Furious писав:Підтримую!!! Треба проводити гонки кожної неділі!!!
Ти би ще на них приїжджав кожної неділі :) А то як не рибалка, то море, як не море то полювання, і т.д..........
Я голосував НІ. Підтримую Вовку, Пупс халяву гонить. :wink:
Dynamic Sport Latvia

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Сер, 17 серпня 2005, 09:19

Давайте не будем стрілки переводити!!!
vovka
Ти помоєму не кожної суботи на зборах буваєш і тільки останнім часом на гонки регулярно став їздити!!! А я шо маю цілі вихідні дома сидіти і чекати на гонки в неділю??? :x
21043 SW
Ти би ліпше помовчав!!! Той шо регулярно на трасі буває! :wink:
093 655 48 53

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 17 серпня 2005, 11:43

The Fast and the Furious писав:Ти помоєму не кожної суботи на зборах буваєш
Звичайно що не кожної. Ти покажи мені хоч одну людину яка буває кожної суботи - поставлю пива :) . Але я стараюся бути практично завжди. І на гонки приїжджаю також.

The Fast and the Furious писав:А я шо маю цілі вихідні дома сидіти і чекати на гонки в неділю???
Оскільки ти говориш що гонки потрібні кожно неділі - тоді саме так.

Ніхто стрілок не переводить. Просто перш чим кричати "кожної неділі" треба думати - чи варто. Хто буде приїжджати ? Хто буде участвувати ? І так далі...

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 18 серпня 2005, 08:12

Я хочу шоб кожної неділі, тому шо в когось виходить приїхати в один тиждень, а в когось на наступний! Тоді постійно будуть люди, а так раз приїхав гонок нема, на наступний тиждень не вийшло і людина на гонках не була! І не треба буде заздалегіть попереджати про гонки вони самі собою будуть проводитись кожен тиждень!!! Якшо звичайно ми будемо їх проводити!
093 655 48 53

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Чет, 18 серпня 2005, 09:27

А хто буде їх проводити кожного тижня??? Ти над цим подумав?
Я особисто не маю бажання кожної неділі стояти на трасі. Я хочу десь поїхати або погуляти. Ще є така штука, як свята, день народження і весілля. Тому Я НІ :sad:
Dynamic Sport Latvia

Pasha

Повідомлення Pasha » Чет, 18 серпня 2005, 11:58

ЛЁwА писав:2 Pasha:
Поддерживаю!!!! :lol: А на счёт поиздеваться над твоим Ланосом :twisted: :twisted: :twisted: ,не у всех это выйдет!!!!! :idea:
Дякую :P

Приїхати на трасу незміг - машинка розібрана і я зранку до ночі сижу і клею шумоізоляцію :tnp: Так що для драгу Ланос вже непридатний, ще й на 16" колесах дуже нерозженешся.

Я за коже тиждень, але до організації пхатись сильно не буду, не те щоб нехочу - дехто знає і розуміє :(

Щодо реклами, то вона ненастільки потрібна: люди, які хочуть ганятись, рано чи пізно взнають про Скнилівський драг і без реклами, просто потрібен час. Для такого виду гонок яскравий розголос тільки шкодить. Я, наприклад, немаю бажання летіти на швидкості, хоча б 100, повз юрбу людей, які стоять за 1-2 метри від полоси незахищені нічим - я просто неможу, до добра це не приведе :( І з областей поприїжають, знаючи про добру організацію, а не шоу(як Гак)

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Чет, 18 серпня 2005, 12:56

Pasha писав:Дякую :P

Щодо реклами, то вона ненастільки потрібна: люди, які хочуть ганятись, рано чи пізно взнають про Скнилівський драг і без реклами, просто потрібен час.
І з областей поприїжають, знаючи про добру організацію, а не шоу(як Гак)
=D> :app: :app: :app: \:D/
Dynamic Sport Latvia

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 18 серпня 2005, 14:42

21043 SW
Ну ти трохи неправий.. Ти ж директор - тебе вибрали. А тут - немає бажання (до речі ще недавно ти казав що воно є, і ти вклав забагато зусиль) .. Несерйозно. Треба визначитися. Так є заступники яких теж вибрали і які не дуже віднєкувалися і погодилися. Де вони ? Їм лінь ? Ну так може варто їх поміняти і взяти тих кому не лінь (ясно коли буде вже якась громадська організація "Львівський тюнінг-клуб", щоб було престижно бути в його керівництві).. Неможеш ти - без проблем, нехай заступник приїде і організує... Там нетреба багато.. Рації ми вже організовуємо.. На рахунок глядачів - якщо їздити нормально, а не ганяти як придурок біля старту з людьми ( нажаль дехто з нас також цим грішить) , то все безпечно.

А без реклами ніяк. Ясно що вона не має бути криклива - ніхто її на бігбордах вішати не збирається чи в газету подавати... Але скромно напис сайту на машині, на трасі і т.д. - явно зайвий не буде...

Таке моє бачення ситуації.

Pasha

Повідомлення Pasha » Чет, 18 серпня 2005, 15:04

vovka писав:21043 SW
На рахунок глядачів - якщо їздити нормально, а не ганяти як придурок біля старту з людьми ( нажаль дехто з нас також цим грішить) , то все безпечно.
Річ йде не про тих глядачів хто настарті.., хоча вони мали б теж ставитися серйозніше до стартуючого авто.
На рахунок "грішить" - це м"ягко сказано і все може закінчитись дуже погано для всіх! Безпеки наразі нема

ВЕЛИКЕ прохання до всіх: зважайте на все що робиться перед вашими колесами(особливо коли наближаєтесь до людей на старті, і нетреба проїжати старт на великій швидкості - це нікому непотрібно), нетреба щоб Вас життя вчило в такий спосіб

A1

Повідомлення A1 » Чет, 18 серпня 2005, 15:18

треба починати з себе, якщо учасники гонок не будуть все витискати зі своїх авто коли тільки їдуть на старт, де толпа глядачів, то може й інші не будуть.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 18 серпня 2005, 15:21

Pasha писав:Річ йде не про тих глядачів хто настарті..,
Ну, інших наразі практично нема :smile:

Цілком погоджуюся з тим що непотрібно проїжджати старт на великій швидкості, непотрібно ці понти з ручніками біля машин і т.д.. Я думаю до початку заїздів треба метрів 10 після старту по середині дороги поставити пару коліс так щоби вони не дали проїхати на високій швидкості.

З фінішом наразі незнаю що можна зробити.
В принципі в ГАКу ситуація з безпекою не краща..

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » П'ят, 19 серпня 2005, 13:27

vovka писав:21043 SW
Ну ти трохи неправий.. Ти ж директор - тебе вибрали. А тут - немає бажання (до речі ще недавно ти казав що воно є, і ти вклав забагато зусиль) .. Несерйозно. Треба визначитися.
Ти мене не правильно зрозумів. Тюнінг клуб це не моя безпосередня робота. Тому працювати весь тиждень і + до того кожної неділі на трассі Я дійсно не маю бажання. Виходить так, що Я маю кожної неділі, а Ви як у Вас вийде (одни сьогодні, а другий в наступний раз). Ще раз кажу НЕКАНАЄ. :evil: Я тоже людина яка хоче відпочивати на природі і гуляти. :!: :!: :!:
Відповідь НІ. 8)
Dynamic Sport Latvia

ghost
Ім'я:Павло
Номер:ВС0190ЕА
Контактна інформація:

Повідомлення ghost » П'ят, 19 серпня 2005, 14:28

ви краще от що скажіть - цієї неділі щось буде? чи я в танку? :)

не в тему - Вовка! :D :lol: 8) :evil: в мене чомусь смайли не відключаються

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » П'ят, 19 серпня 2005, 17:21

Гонки будут 4.09.2005 "Открытие осеннего сезона" :sm_color:
Регистрация машин с 17-30 :val: Старт в 18-00 :rog:
Dynamic Sport Latvia

A1

Повідомлення A1 » П'ят, 19 серпня 2005, 17:33

21043 SW писав:Гонки будут 4.09.2005 "Открытие осеннего сезона" :sm_color:
Регистрация машин с 17-30 :val: Старт в 18-00 :rog:
буду!!!!

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 19 серпня 2005, 20:53

21043 SW писав: Ти мене не правильно зрозумів. Тюнінг клуб це не моя безпосередня робота. Тому працювати весь тиждень і + до того кожної неділі на трассі Я дійсно не маю бажання. Виходить так, що Я маю кожної неділі, а Ви як у Вас вийде (одни сьогодні, а другий в наступний раз). Ще раз кажу НЕКАНАЄ. :evil: Я тоже людина яка хоче відпочивати на природі і гуляти. :!: :!: :!:
Відповідь НІ. 8)
Юра, ти теж мене неправильно зрозумів. Хіба я говорив що ти маєш там стояти кожної неділі ? Зрозуміло що ніхто не зможе організовувати гонки щонеділі і так постійно. Але ж тому я так зрозумів і були вибрані для тебе заступники - щоби в разі чого тебе б замінити. Ти б дав їм якісь поради, вказівки і т.д.. Зрозуміло що це немає робити одна людина. Тому я й кажу, може варто знайти інших добровольців які коли в тебе нема часу - будуть цим займатися. Старти давати є кому наприклад : в Sashі VanGate це теж непогано получається..
Просто раз ми взялися просувати наші гонки, так треба використовувати кожну можливість для просування. От ГАК зараз нічого не робить - приїжджає до них купа машин які не дуже то і знають що робити. Чому б не скористатися зараз цією ситуацією ?
Чи знову я неправий ?

Додано через 2 хвилини 38 секунд:
ghost™ писав:ви краще от що скажіть - цієї неділі щось буде? чи я в танку? :)
Незнаю на рахунок ,буде чи ні , але я приїду як завжди, там завжди народ збирається, як не поганяти то побалакати...
не в тему - Вовка! :D :lol: 8) :evil: в мене чомусь смайли не відключаються
В смислі не відключаються ? Незрозумів.

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » П'ят, 19 серпня 2005, 22:11

Значить треба їх міняти, якщо вони нічого не роблять. Наприклад Ростік допомогав робити стріт, а Володя Мустанг взагалі участі не приймає. Тому...
Нато є збори, а Ви всі мовчите. Рикніть щось.... :mad:
Тоді і порядок буде. Я не можу приймати один рішення. Ми всі разом маємо то робити. :leb:
Dynamic Sport Latvia

ЛЁwА
Контактна інформація:

Повідомлення ЛЁwА » П'ят, 19 серпня 2005, 22:41

2: Vovka
VanGate даёт старты из за того что больше не кому или не кто не хочет!!!
2: 21043 SW
А Вовка не принемает участия не в чём потому что у него нету времени он ринулся в работу!!! А в принцыпе он помог бы, если его попросит,потому что ему это тоже интересно,и каким занятым он бы не был, на стрите он был!!!

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 19 серпня 2005, 22:44

21043 SW
От, завязується конструктивний діалог.
Ну от я стараюся робити то разом. Цілком конкретна була пропозиція - поки в ГАКУ нема гонок спробувати переманити їхніх учасників до нас.
Крок в тому напрямку вже був зроблений - на трасі спільними зусиллями намальовано надпис сайту. Це позитивно.
Далі . Скидаємося на рації. Це добре.
Далі... Хоть побийте мене, але я твердо переконаний що на кожних гонках має бути присутній представник керівництва (директор, або зам). Не обовязково коли нема машин - розїхатися. Можна щось розповісти, може хтось випадково заїде, втягнути його до нас..
Далі... Здалося вже би в цю суботу приїхати і провести профілактичну бесіду з тими хто приїде на ГАК, розказати що все це саме можна робити безплатно в неділю і т.д. Нажаль в цю суботу скоріше за все не зможу, тому що незнаю коли одна людина справиться з моїми колонками...
Далі... Нехочеться ще й тут товкти ту тему, але далі треба робити наклейки.
Далі... Реєстрація громадської організації.
Далі... Доробити повноцінний сайт :oops:

Міняти когось з заступників - це звичайно міра непопулярна, і потрібно це все обговрювати на проспекті. Якщо в людини нема часу цим займатися то нормально пояснити, що є люди які готові цим займатися.

От таке моє бачення розвитку.. ;)

В силу певних причин на проспекті нема можливості все добре обдумати і нормально без зайвого галасу висловити свою точку зору.

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Суб, 20 серпня 2005, 11:42

ЛЁwА писав: А в принцыпе он помог бы, если его попросит,потому что ему это тоже интересно,и каким занятым он бы не был, на стрите он был!!!
Но почему его надо просить если он в организации клуба. По моему это маразм. :shock:

Добавлено спустя 12 минут 53 секунды:
vovka писав: Далі... Хоть побийте мене, але я твердо переконаний що на кожних гонках має бути присутній представник керівництва (директор, або зам).
Не знаю, як на кожних гонках буде представник, особисто Я виступаю проти проведення перегонів кожної неділі.
vovka писав:Не обовязково коли нема машин - розїхатися. Можна щось розповісти, може хтось випадково заїде, втягнути його до нас..
То як? За вуха тягнути треба?
vovka писав:Далі... Здалося вже би в цю суботу приїхати і провести профілактичну бесіду з тими хто приїде на ГАК, розказати що все це саме можна робити безплатно в неділю і т.д.
Ходити і кожну людину приговорювати? Є поняття здорової конкуренції. Захочуть самі приїдуть. Всі чомусь не хочуть зрозуміти, що ці перегони і клуб створені ДЛЯ НАС:!:
vovka писав:Нажаль в цю суботу скоріше за все не зможу, тому що незнаю коли одна людина справиться з моїми колонками...
Правильно, всі вирішують особисті справи. І я не зможу, бо відпочиваю.
vovka писав:Далі... Реєстрація громадської організації.
Питання буде обговорюватись тільки в присутності всіх.
vovka писав:Міняти когось з заступників - це звичайно міра непопулярна, і потрібно це все обговрювати на проспекті. Якщо в людини нема часу цим займатися то нормально пояснити, що є люди які готові цим займатися.
Будь-ласка, можна міняти. Навіть і мене можна поміняти, це нормальне явище. Всі збираємось і обговорюємо. Якщо є активісти, то чого їх не поставити. Нехай піднімають клуб. Я ЗА і нічого проти не маю.
vovka писав:В силу певних причин на проспекті нема можливості все добре обдумати і нормально без зайвого галасу висловити свою точку зору.

Чому :?: Свою думку завжди треба відстоювати. :) Цим Я і займаюсь тут. :wink:
Dynamic Sport Latvia

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей