Я голосував НІ. Підтримую Вовку, Пупс халяву гонить.vovka писав:Ти би ще на них приїжджав кожної неділі :) А то як не рибалка, то море, як не море то полювання, і т.д..........The Fast and the Furious писав:Підтримую!!! Треба проводити гонки кожної неділі!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Гонки кожну неділю
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Звичайно що не кожної. Ти покажи мені хоч одну людину яка буває кожної суботи - поставлю пива :) . Але я стараюся бути практично завжди. І на гонки приїжджаю також.The Fast and the Furious писав:Ти помоєму не кожної суботи на зборах буваєш
Оскільки ти говориш що гонки потрібні кожно неділі - тоді саме так.The Fast and the Furious писав:А я шо маю цілі вихідні дома сидіти і чекати на гонки в неділю???
Ніхто стрілок не переводить. Просто перш чим кричати "кожної неділі" треба думати - чи варто. Хто буде приїжджати ? Хто буде участвувати ? І так далі...
- FAST
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я хочу шоб кожної неділі, тому шо в когось виходить приїхати в один тиждень, а в когось на наступний! Тоді постійно будуть люди, а так раз приїхав гонок нема, на наступний тиждень не вийшло і людина на гонках не була! І не треба буде заздалегіть попереджати про гонки вони самі собою будуть проводитись кожен тиждень!!! Якшо звичайно ми будемо їх проводити!
093 655 48 53
- Pasha
Дякую :PЛЁwА писав:2 Pasha:
Поддерживаю!!!! :lol: А на счёт поиздеваться над твоим Ланосом :twisted: :twisted: :twisted: ,не у всех это выйдет!!!!! :idea:
Приїхати на трасу незміг - машинка розібрана і я зранку до ночі сижу і клею шумоізоляцію :tnp: Так що для драгу Ланос вже непридатний, ще й на 16" колесах дуже нерозженешся.
Я за коже тиждень, але до організації пхатись сильно не буду, не те щоб нехочу - дехто знає і розуміє

Щодо реклами, то вона ненастільки потрібна: люди, які хочуть ганятись, рано чи пізно взнають про Скнилівський драг і без реклами, просто потрібен час. Для такого виду гонок яскравий розголос тільки шкодить. Я, наприклад, немаю бажання летіти на швидкості, хоча б 100, повз юрбу людей, які стоять за 1-2 метри від полоси незахищені нічим - я просто неможу, до добра це не приведе

- vovka
- Контактна інформація:
21043 SW
Ну ти трохи неправий.. Ти ж директор - тебе вибрали. А тут - немає бажання (до речі ще недавно ти казав що воно є, і ти вклав забагато зусиль) .. Несерйозно. Треба визначитися. Так є заступники яких теж вибрали і які не дуже віднєкувалися і погодилися. Де вони ? Їм лінь ? Ну так може варто їх поміняти і взяти тих кому не лінь (ясно коли буде вже якась громадська організація "Львівський тюнінг-клуб", щоб було престижно бути в його керівництві).. Неможеш ти - без проблем, нехай заступник приїде і організує... Там нетреба багато.. Рації ми вже організовуємо.. На рахунок глядачів - якщо їздити нормально, а не ганяти як придурок біля старту з людьми ( нажаль дехто з нас також цим грішить) , то все безпечно.
А без реклами ніяк. Ясно що вона не має бути криклива - ніхто її на бігбордах вішати не збирається чи в газету подавати... Але скромно напис сайту на машині, на трасі і т.д. - явно зайвий не буде...
Таке моє бачення ситуації.
Ну ти трохи неправий.. Ти ж директор - тебе вибрали. А тут - немає бажання (до речі ще недавно ти казав що воно є, і ти вклав забагато зусиль) .. Несерйозно. Треба визначитися. Так є заступники яких теж вибрали і які не дуже віднєкувалися і погодилися. Де вони ? Їм лінь ? Ну так може варто їх поміняти і взяти тих кому не лінь (ясно коли буде вже якась громадська організація "Львівський тюнінг-клуб", щоб було престижно бути в його керівництві).. Неможеш ти - без проблем, нехай заступник приїде і організує... Там нетреба багато.. Рації ми вже організовуємо.. На рахунок глядачів - якщо їздити нормально, а не ганяти як придурок біля старту з людьми ( нажаль дехто з нас також цим грішить) , то все безпечно.
А без реклами ніяк. Ясно що вона не має бути криклива - ніхто її на бігбордах вішати не збирається чи в газету подавати... Але скромно напис сайту на машині, на трасі і т.д. - явно зайвий не буде...
Таке моє бачення ситуації.
- Pasha
Річ йде не про тих глядачів хто настарті.., хоча вони мали б теж ставитися серйозніше до стартуючого авто.vovka писав:21043 SW
На рахунок глядачів - якщо їздити нормально, а не ганяти як придурок біля старту з людьми ( нажаль дехто з нас також цим грішить) , то все безпечно.
На рахунок "грішить" - це м"ягко сказано і все може закінчитись дуже погано для всіх! Безпеки наразі нема
ВЕЛИКЕ прохання до всіх: зважайте на все що робиться перед вашими колесами(особливо коли наближаєтесь до людей на старті, і нетреба проїжати старт на великій швидкості - це нікому непотрібно), нетреба щоб Вас життя вчило в такий спосіб
- vovka
- Контактна інформація:
Ну, інших наразі практично немаPasha писав:Річ йде не про тих глядачів хто настарті..,
Цілком погоджуюся з тим що непотрібно проїжджати старт на великій швидкості, непотрібно ці понти з ручніками біля машин і т.д.. Я думаю до початку заїздів треба метрів 10 після старту по середині дороги поставити пару коліс так щоби вони не дали проїхати на високій швидкості.
З фінішом наразі незнаю що можна зробити.
В принципі в ГАКу ситуація з безпекою не краща..
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Ти мене не правильно зрозумів. Тюнінг клуб це не моя безпосередня робота. Тому працювати весь тиждень і + до того кожної неділі на трассі Я дійсно не маю бажання. Виходить так, що Я маю кожної неділі, а Ви як у Вас вийде (одни сьогодні, а другий в наступний раз). Ще раз кажу НЕКАНАЄ. :evil: Я тоже людина яка хоче відпочивати на природі і гуляти. :!: :!: :!:vovka писав:21043 SW
Ну ти трохи неправий.. Ти ж директор - тебе вибрали. А тут - немає бажання (до речі ще недавно ти казав що воно є, і ти вклав забагато зусиль) .. Несерйозно. Треба визначитися.
Відповідь НІ.

Dynamic Sport Latvia
- vovka
- Контактна інформація:
Юра, ти теж мене неправильно зрозумів. Хіба я говорив що ти маєш там стояти кожної неділі ? Зрозуміло що ніхто не зможе організовувати гонки щонеділі і так постійно. Але ж тому я так зрозумів і були вибрані для тебе заступники - щоби в разі чого тебе б замінити. Ти б дав їм якісь поради, вказівки і т.д.. Зрозуміло що це немає робити одна людина. Тому я й кажу, може варто знайти інших добровольців які коли в тебе нема часу - будуть цим займатися. Старти давати є кому наприклад : в Sashі VanGate це теж непогано получається..21043 SW писав: Ти мене не правильно зрозумів. Тюнінг клуб це не моя безпосередня робота. Тому працювати весь тиждень і + до того кожної неділі на трассі Я дійсно не маю бажання. Виходить так, що Я маю кожної неділі, а Ви як у Вас вийде (одни сьогодні, а другий в наступний раз). Ще раз кажу НЕКАНАЄ. :evil: Я тоже людина яка хоче відпочивати на природі і гуляти. :!: :!: :!:
Відповідь НІ.
Просто раз ми взялися просувати наші гонки, так треба використовувати кожну можливість для просування. От ГАК зараз нічого не робить - приїжджає до них купа машин які не дуже то і знають що робити. Чому б не скористатися зараз цією ситуацією ?
Чи знову я неправий ?
Додано через 2 хвилини 38 секунд:
Незнаю на рахунок ,буде чи ні , але я приїду як завжди, там завжди народ збирається, як не поганяти то побалакати...ghost™ писав:ви краще от що скажіть - цієї неділі щось буде? чи я в танку? :)
В смислі не відключаються ? Незрозумів.не в тему - Вовка!:lol:
:evil: в мене чомусь смайли не відключаються
- 21043 SW
- Контактна інформація:
Значить треба їх міняти, якщо вони нічого не роблять. Наприклад Ростік допомогав робити стріт, а Володя Мустанг взагалі участі не приймає. Тому...
Нато є збори, а Ви всі мовчите. Рикніть щось.... :mad:
Тоді і порядок буде. Я не можу приймати один рішення. Ми всі разом маємо то робити. :leb:
Нато є збори, а Ви всі мовчите. Рикніть щось.... :mad:
Тоді і порядок буде. Я не можу приймати один рішення. Ми всі разом маємо то робити. :leb:
Dynamic Sport Latvia
- ЛЁwА
- Контактна інформація:
2: Vovka
VanGate даёт старты из за того что больше не кому или не кто не хочет!!!
2: 21043 SW
А Вовка не принемает участия не в чём потому что у него нету времени он ринулся в работу!!! А в принцыпе он помог бы, если его попросит,потому что ему это тоже интересно,и каким занятым он бы не был, на стрите он был!!!
VanGate даёт старты из за того что больше не кому или не кто не хочет!!!
2: 21043 SW
А Вовка не принемает участия не в чём потому что у него нету времени он ринулся в работу!!! А в принцыпе он помог бы, если его попросит,потому что ему это тоже интересно,и каким занятым он бы не был, на стрите он был!!!
- vovka
- Контактна інформація:
21043 SW
От, завязується конструктивний діалог.
Ну от я стараюся робити то разом. Цілком конкретна була пропозиція - поки в ГАКУ нема гонок спробувати переманити їхніх учасників до нас.
Крок в тому напрямку вже був зроблений - на трасі спільними зусиллями намальовано надпис сайту. Це позитивно.
Далі . Скидаємося на рації. Це добре.
Далі... Хоть побийте мене, але я твердо переконаний що на кожних гонках має бути присутній представник керівництва (директор, або зам). Не обовязково коли нема машин - розїхатися. Можна щось розповісти, може хтось випадково заїде, втягнути його до нас..
Далі... Здалося вже би в цю суботу приїхати і провести профілактичну бесіду з тими хто приїде на ГАК, розказати що все це саме можна робити безплатно в неділю і т.д. Нажаль в цю суботу скоріше за все не зможу, тому що незнаю коли одна людина справиться з моїми колонками...
Далі... Нехочеться ще й тут товкти ту тему, але далі треба робити наклейки.
Далі... Реєстрація громадської організації.
Далі... Доробити повноцінний сайт
:
Міняти когось з заступників - це звичайно міра непопулярна, і потрібно це все обговрювати на проспекті. Якщо в людини нема часу цим займатися то нормально пояснити, що є люди які готові цим займатися.
От таке моє бачення розвитку..
В силу певних причин на проспекті нема можливості все добре обдумати і нормально без зайвого галасу висловити свою точку зору.
От, завязується конструктивний діалог.
Ну от я стараюся робити то разом. Цілком конкретна була пропозиція - поки в ГАКУ нема гонок спробувати переманити їхніх учасників до нас.
Крок в тому напрямку вже був зроблений - на трасі спільними зусиллями намальовано надпис сайту. Це позитивно.
Далі . Скидаємося на рації. Це добре.
Далі... Хоть побийте мене, але я твердо переконаний що на кожних гонках має бути присутній представник керівництва (директор, або зам). Не обовязково коли нема машин - розїхатися. Можна щось розповісти, може хтось випадково заїде, втягнути його до нас..
Далі... Здалося вже би в цю суботу приїхати і провести профілактичну бесіду з тими хто приїде на ГАК, розказати що все це саме можна робити безплатно в неділю і т.д. Нажаль в цю суботу скоріше за все не зможу, тому що незнаю коли одна людина справиться з моїми колонками...
Далі... Нехочеться ще й тут товкти ту тему, але далі треба робити наклейки.
Далі... Реєстрація громадської організації.
Далі... Доробити повноцінний сайт

Міняти когось з заступників - це звичайно міра непопулярна, і потрібно це все обговрювати на проспекті. Якщо в людини нема часу цим займатися то нормально пояснити, що є люди які готові цим займатися.
От таке моє бачення розвитку..

В силу певних причин на проспекті нема можливості все добре обдумати і нормально без зайвого галасу висловити свою точку зору.
- 21043 SW
- Контактна інформація:
Но почему его надо просить если он в организации клуба. По моему это маразм.ЛЁwА писав: А в принцыпе он помог бы, если его попросит,потому что ему это тоже интересно,и каким занятым он бы не был, на стрите он был!!!

Добавлено спустя 12 минут 53 секунды:
Не знаю, як на кожних гонках буде представник, особисто Я виступаю проти проведення перегонів кожної неділі.vovka писав: Далі... Хоть побийте мене, але я твердо переконаний що на кожних гонках має бути присутній представник керівництва (директор, або зам).
То як? За вуха тягнути треба?vovka писав:Не обовязково коли нема машин - розїхатися. Можна щось розповісти, може хтось випадково заїде, втягнути його до нас..
Ходити і кожну людину приговорювати? Є поняття здорової конкуренції. Захочуть самі приїдуть. Всі чомусь не хочуть зрозуміти, що ці перегони і клуб створені ДЛЯ НАС:!:vovka писав:Далі... Здалося вже би в цю суботу приїхати і провести профілактичну бесіду з тими хто приїде на ГАК, розказати що все це саме можна робити безплатно в неділю і т.д.
Правильно, всі вирішують особисті справи. І я не зможу, бо відпочиваю.vovka писав:Нажаль в цю суботу скоріше за все не зможу, тому що незнаю коли одна людина справиться з моїми колонками...
Питання буде обговорюватись тільки в присутності всіх.vovka писав:Далі... Реєстрація громадської організації.
Будь-ласка, можна міняти. Навіть і мене можна поміняти, це нормальне явище. Всі збираємось і обговорюємо. Якщо є активісти, то чого їх не поставити. Нехай піднімають клуб. Я ЗА і нічого проти не маю.vovka писав:Міняти когось з заступників - це звичайно міра непопулярна, і потрібно це все обговрювати на проспекті. Якщо в людини нема часу цим займатися то нормально пояснити, що є люди які готові цим займатися.
vovka писав:В силу певних причин на проспекті нема можливості все добре обдумати і нормально без зайвого галасу висловити свою точку зору.
Чому :?: Свою думку завжди треба відстоювати. :) Цим Я і займаюсь тут.
Dynamic Sport Latvia
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей