по ходу самовирівнююча підлога.vovka писав: але покриття таке гладеньке, і не пісочиться як бетон. шось тіпа як в супермаркетах.
а де яFobos писав: Ну і де пан BOXER

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
по ходу самовирівнююча підлога.vovka писав: але покриття таке гладеньке, і не пісочиться як бетон. шось тіпа як в супермаркетах.
а де яFobos писав: Ну і де пан BOXER
шо взяти з собою ? Постараюсь бутиsnik писав: НАРОД 22.04.2013 на 19.00!!! То есть сегодня собираемся на МРЕО для закачивания ремонта дороги!!!
якісь рукавиці, шуфлю можна, піва водку))) канапки на закуску)))RomK0o писав: шо взяти з собою ? Постараюсь бути
Я буду... :)snik писав: шота всі мовчать, або ніхто звідси їхати не збирається або непанятна шось....
я і лрс/демейдж десь біля 7 будем там....
Ще чучуть там де рів треба вирівняти....і буде напевне ''квітка'' :)Йосип писав: І що там як,доробили?
і працювало толком 4-5 :)RomK0o писав: Було як завжди 12 людей і 2 лопати
Цитата з ВК: Кінцеве рішення, 28 квітня можемо зібратись просто як завжди для веселої атмосфери спілкування, заїздів НЕ буде так як траса не висохла і якщо ми не хочемо її розбити ще на відкритті то давайте всі ставитись до цього відповідально! так як 5 числа Паска то офіційне відкриття покатушок буде 12 травня! Будемо вдячні за розуміння і репост! Активно слідкуємо за новинами і будете в курсі всього!AnGeL писав: тепер глобальна проблема стоїть в тому шоб відкриття сезону перенесли, бо якшо в неділю там будуть покатухи, то та вся робота піде коту під хвіст для справки бетон набирає міцність за 28 діб в умовах 100% вологості, тобто повністю занурений в воду.
Та я якби тоже тіки шо звідти....AnGeL писав: я тільки шоно вернувся звідти, і там ми всі знали що планується відкриття 28...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість