Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Клубна атрибутика
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
а що ти можеш так?VIP писав:Думаєш, якщо я відкриваю свій клуб, то маю срати на Ваш - ПОМИЛЯЄШСЯ!!!
щось тут дуже багато в майбутньому часі...VIP писав:Так ми теж будемо робити різноманітні гонки і т.д. Я не буду тут розписувати про види діяльності свого клуб, так як це не мій форум і не коректно по відношеню до Вашого клубу
коли зробиш - тоді можна буде і порівняти. ІМХО.
- Сабан
- Ім'я:Руслан
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Без проблем. Пишу у майбутньому бо жима на вулиціlizun писав:а що ти можеш так?VIP писав:Думаєш, якщо я відкриваю свій клуб, то маю срати на Ваш - ПОМИЛЯЄШСЯ!!!
щось тут дуже багато в майбутньому часі...VIP писав:Так ми теж будемо робити різноманітні гонки і т.д. Я не буду тут розписувати про види діяльності свого клуб, так як це не мій форум і не коректно по відношеню до Вашого клубу
коли зробиш - тоді можна буде і порівняти. ІМХО.

- Сабан
- Контактна інформація:
1. Я про краматичні помилки у ваших документах: У СТАТУТІ, У ЗАЯВІ !Fly писав:VIP
Слухай... я чесно важко розумію про шо саме ти хочеш написати.... Якшо ти хочеш шось обговорити, запропонувати то давай пиши в приват і зустрінемся поговорим
2. Чи є ваш логотип клубу офіційно оформлений з гідно чинного законодавства?
3. Як він виглядає?
...
Так зрозуміло?
Якщо не хочеш все це це обговорювати на форумі, то напеши в приват.
Пишу в приват де є у вас помилки в документах.
- Сабан
- Контактна інформація:
А чому не остаточний статут- люди мають знати, що ви пропонуєте, чи не так?Fly писав:VIP
На сайті висить не остаточний статут, а проміжкова копія. так шо релакс.
Логотип затверджується якшо стає торговою маркою
Як виглядає..... побачиш
Фірмові майки, ручки, зажигалки - твій клуб продає з логотипом правда?, значить торгуєш і продаєш їх під торговою маркою, тобто їх купують тільки тому, що там є логотип клубу - ось як це виглядає. Тому і питаю.

- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
До чого ти то написав? Свого часу на форумі то питання обговорювалось, подібні лого були знайдені багато де в інеті, тому пишу то що знаю. А зараз виясняти які там були відмінності(якщо такі були), я не маю бажання, не потрібно воно мені.Tim писав:2Yelik
Перед тим як писати скачай,якшо знайдеш, і детально порівняй
volleyball.lviv.ua/blog/
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
Організаторам генделика присвячується
Можу зробити магнітики(ті шо на холодильник), з дизайном клубу, індивідуальні авто, обємні магнітики, листові тіпа наклейки на кузов, довільних розмірів, якості.Маю всю сировину в наявності.Ціни формуються від попиту, але не кусаються.Магнітик в районі 5 грн. :)
Ще багато ідей, але то якщо цікавить.

Можу зробити магнітики(ті шо на холодильник), з дизайном клубу, індивідуальні авто, обємні магнітики, листові тіпа наклейки на кузов, довільних розмірів, якості.Маю всю сировину в наявності.Ціни формуються від попиту, але не кусаються.Магнітик в районі 5 грн. :)
Ще багато ідей, але то якщо цікавить.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей