Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наклейки
- Sasha Van Gate
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
-
- Контактна інформація:
І так я втикнусь....
Короче я незгоден з тим шо наклейки пірата роздають направо і наліво
:evil:
Бо спочатку задумка яка була? Шо наклейку "пірат" отримають ті хто сам ТЮНІНГУЄ а не РЕМОНТУЄ свою машину! Блін якшо я сам зніму в себе бампер а потім причіплю, чи масло сам поміняю то не значить шо мені треба давати таку наклейку. Вот така моя думка.
Бо якшо давати всім шо самі свої машини ремонтують то давайте всім майстрам на всіх СТО видамо наклейки. Хто за?:)
Тепер про наклейку з адресою сайту. Вот її хай клеють всі бажаючі. Бо то реклама сайту і кулубу. То цілком закономірно.
Юра я правий?
П.С. Я на "пірата" не претендую ібо не достоєн! Вот:)
Короче я незгоден з тим шо наклейки пірата роздають направо і наліво
:evil:
Бо спочатку задумка яка була? Шо наклейку "пірат" отримають ті хто сам ТЮНІНГУЄ а не РЕМОНТУЄ свою машину! Блін якшо я сам зніму в себе бампер а потім причіплю, чи масло сам поміняю то не значить шо мені треба давати таку наклейку. Вот така моя думка.
Бо якшо давати всім шо самі свої машини ремонтують то давайте всім майстрам на всіх СТО видамо наклейки. Хто за?:)
Тепер про наклейку з адресою сайту. Вот її хай клеють всі бажаючі. Бо то реклама сайту і кулубу. То цілком закономірно.
Юра я правий?
П.С. Я на "пірата" не претендую ібо не достоєн! Вот:)
Востаннє редагувалось П'ят, 26 серпня 2005, 11:17 користувачем Fly, всього редагувалось 1 раз.
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ти категорично не правий. В нас в першу чергу клуб , а потім вже тюнінг.Fly писав:Неа. ДІмон діло в тому шоу нас тюнінг клуб а не клуб вебдизайнері
Юра ясно і зрозуміло відповів на всі питання по пірату. Люди які мають відношення до клубу мають право отрмиати наклейку. Неважно що ти зробив.. Намалював сайт, пофарбував в себе бампер, випив пива регулярно на проспекті , трасу розмалював і так далі... Якщо ти щось зробив для клубу - значить і наклейка тобі полагається..
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Юра ответил так:- "...це офіційнв наклейка клуба; так певної, тільки клубних людей". И мне кажется что это немного другое, а не то что ты написал...vovka писав:Юра ясно і зрозуміло відповів на всі питання по пірату. Люди які мають відношення до клубу мають право отрмиати наклейку. Неважно що ти зробив.. Намалював сайт, пофарбував в себе бампер, випив пива регулярно на проспекті , трасу розмалював і так далі... Якщо ти щось зробив для клубу - значить і наклейка тобі полагається..
Опять толчём воду в ступе...давайте переговорим в реале!
Хватит об этом ведь мы печатаем название сайта а не смайлика...пока...
P.S. в дискусии на эту тему больше постараюсь не влазить

- vovka
- Контактна інформація:
Не треба виривати фрази з контексту...Fly писав:І всі будем тільки пиво пити
Як завжди кожен залишився при своїй думці. Я пропоную в цій темі більше про наклейки не сперечатися. Ми з ними остаточно вже вирішили всі питання - спільно з керівництвом. Залишилося роздрукувати. Все. Думаю ще в суботу на проспекті можна буде висловити своє "фе" відносно того кому наклейку можна, а кому ні, безпосередньо до керівництва.. Все одно ніхто рішення самостійно не приймає..
- vovka
- Контактна інформація:
Зрозуміло. Постає питання кого рахувати клубними людьми - а кого ні. Я вважаю що всі хто присутній на форумі давно, відвідує наші зустрічі, допомагає нашій діяльності (сайти, розмальовкатарси, рації, гонки і т.д.) - автоматично є членами клубу.Dimon писав:...це офіційнв наклейка клуба; так певної, тільки клубних людей
- vovka
- Контактна інформація:
Чого ? Пропоную всі проблеми і питання висловлювати тут.Dimon писав:[цензура] закрой эту тему уже?
Ітак. Є список людей - бажаючих на наклейки.
В когось конкретно є якісь застереження по кандидатурах ?
Якщо немає - тоді про що мова ?

Друкуємо наклейки і я тему закриваю.
Додано через 2 хвилини 41 секунду:
Давай або ти уважно читаєш або не сперечаєшся.. Перечитай мій пост ще раз.. Де я говорив давати наклейки всім хто є на форумі ? (ботів вже нема і навряд чи будуть )Fly писав:наклейки всім людям які є на форумі! Давай заодно ботам роздамо які тут зареєстровані?
Є цілком конкретний список бажаючих. По цьому списку є якісь застереження ?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей