Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пропозиція щодо реклами сайту
- Гатор
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Незнаю чи туда це кинув, та вже, думаю якщо не туда то модератори поправлять, от наприклад те що обведено червоним це вставочка з пластмаси, от якби наприклад там якийсь гарний надпис чи адрес сайту, і типу піхати як фішка(незнаю просто як ця фігня для номерів називається) для номерів, і піхати не тільки тим шо в клубі, от така собі б була реклама, а то наклейки прост не всі наклеють, а це як оптимальний варіант думаю більшість б поставила собі б таке
чіпляю фото
чіпляю фото
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Гатор
Робив в Київі, бо це робилось для Шкода-клуба, але у Львові таке обіцяв зробити активний користувач форума Tim Може звернись до нього або нехай адміністрація клуба до нього звернеться
Робив в Київі, бо це робилось для Шкода-клуба, але у Львові таке обіцяв зробити активний користувач форума Tim Може звернись до нього або нехай адміністрація клуба до нього звернеться
Dynamic Sport Latvia
- ТУЗІК
- Ім'я:Василь Іванович
- Контактна інформація:
Я вважаю, що найкращим способом щодо реклами клубу є наклейки http://www.tuning.lviv.ua
Воно й вигідно, бо можна їх продавати нехай по 5грн. Їх будуть купляти, бо вона навіть трохи прикрашає машину. А ті самі машини будуть їздити і возити на собі рекламу з адресою сайту.
На мою думку це найкращий спосіб. Якщо чесно, я сам навіть так дізнався про цей сайт.
Воно й вигідно, бо можна їх продавати нехай по 5грн. Їх будуть купляти, бо вона навіть трохи прикрашає машину. А ті самі машини будуть їздити і возити на собі рекламу з адресою сайту.
На мою думку це найкращий спосіб. Якщо чесно, я сам навіть так дізнався про цей сайт.
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
ага реклама: сьогодні зранку жовта копейка (була на драгу з срібною погнутою сіткою замість решітки радіатора) на Тургенєва тупо підряд проїхала два світлофора на червоне світло і [цензура] правила пішоходи - заипись яка реклама :twisted:ТУЗІК писав:А ті самі машини будуть їздити і возити на собі рекламу з адресою сайту.
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей