Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наклейки
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ясно. Виявляється в нас зовсім різне бачення того всього...Fly писав:Ти собі клуб взагалі як уявляєш?
Я з тобою не згоден. Руки до тюнінгу ростуть з правильного місця в одиниць... Всі решта тюнінг роблять чужими руками.. Але це не привід говорити що ми цих "решту" в клуб не візьмемо..
Я собі клуб уявляю так. Це має бути клуб по інтересах. Тобто інтерес - гонки драг-рейсінгу і звичайно тюнінг авто ( може бути і проста цікавість а не щось обовязково треба в себе зробити).. Тому я вважаю що якщо людина приїжджає на гонки, ганяє, допомагає їх організовувати, допомогає просувати ці інтереси в інтернеті і так далі - то ця людина цілком може бути в клубі. Клуб - це зібрання людей з певними інтересами. От і все.
Цікава думка 21043SW про цю, явно притягнуту за вуха, проблему...
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
я не пойму это реакция вызвана чем?моим вопросом? я по жизни человек не нервный и очень спокойный...просто тебе что не пиши у тебя просто своё мнение вот колектвом собирёмся и решим(наверное) все вопросы...на форуме воду в ступе толочь каждый может...да и вообще я тут много написал уже хочеш перечитай, может поймёш мою позицыю...да и вообще никаких проблем нет...на етом моё вмешательство закончено...до встречиvovka писав:Замість того щоб нервуватися
- vovka
- Контактна інформація:
Так. Саме твоєю реакцією на все що тут проходить. Перечитай свій же пост про траву і клавіатуру і т.д.Dimon писав:я не пойму это реакция вызвана чем?моим вопросом?
Неправда. Я багато в чому погоджуюся з чужими думками, але і свою думку стараюся обгрунтувати.. В нас демократіяDimon писав:росто тебе что не пиши у тебя просто своё мнение

Ніхто води не товче. Більшість тих хто приїжджає на гонки і на проспект - з форуму. Тому кожен може висловити своє бачення тут. Тільки більшість чогось боїться.. Ніби мені то найбільше треба..Dimon писав:на форуме воду в ступе толочь каждый может..
Ну то чого тоді спориш ? Нема проблем - от і добре.Dimon писав:да и вообще никаких проблем нет..

Додано через 2 хвилини 49 секунд:
Ну так.. Щоб щось зробити треба посперечатися.. Тільки чомусь багато хто боїться аргументовано сперечатися...Чому - невідомо. Якщо є проблеми то непотрібно вдавати що їх немає..T@R@S писав:зафлудили ви конкретно.
SashaVanGate
перенеси будь-ласка, все що нестосується наклейок кудась в інші теми, щоби того не робив я, а то звинуватять в упередженості.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Так, Ви особисто мене з цією темою вже замахали. :mad:
Прийнято рішення:
1. 27.08.05 21-00 час для збора всіх членів клуба
2. Обговоряння таких тем:
- реєстрація клуба;
- Президент і його компанія;
- правила клуба;
- члени клуба;
- наклейка "пірат"
- наклейка з адресою клуба;
- рація;
- підготовка до відкриття сезону 4.09.05
- інше
Якщо хтось не прийшов на зустріч і буде піднімати тему з вище викладених на обговорення, теми будуть автоматично забрані з форума.
Звіт про проходження зустрічі Я напишу. В цій темі де Я напишу звіт будете задавати питання.
Решта тем буде закрито.
Пропоную цей розділ ЗАКРИТИ. Всі питання в пріват.
Прийнято рішення:
1. 27.08.05 21-00 час для збора всіх членів клуба
2. Обговоряння таких тем:
- реєстрація клуба;
- правила клуба;
- члени клуба;
- наклейка "пірат"
- рація;
- підготовка до відкриття сезону 4.09.05
- інше
Якщо хтось не прийшов на зустріч і буде піднімати тему з вище викладених на обговорення, теми будуть автоматично забрані з форума.
Звіт про проходження зустрічі Я напишу. В цій темі де Я напишу звіт будете задавати питання.
Решта тем буде закрито.
Пропоную цей розділ ЗАКРИТИ. Всі питання в пріват.

Dynamic Sport Latvia
- vovka
- Контактна інформація:
[цензура]... От так сталося що я ну ніяк не можу.. Мушу родичів з села забрати і на вокзал на 92 поїзд привезти... На зустріч обовязково приїду максимум в 23:00, хоча постараюся бути в 22:30. Величезне прохання керівництво зачекати і на мене (хоч буду знати остаточний результат обговорення). Буду 100%. І не кажіть що завжди так у кожного свої справи і так далі...21043 SW писав:27.08.05 21-00 час для збора всіх членів клуба
В принципі всі мою думку знають, і нічого нового я не скажу..
Реально не виходить... Щойно дізнався - і відказати ну ніяк..
Моя позиція по цих питаннях
- члени клуба;
- наклейка "пірат"
- рація;
є відомою. На рації скидаюся.. По наклейках і членах клубу висловлювався в цій темі і в сусідній... відносно керівництва і його функцій також.
Якщо буде прийнято якесь остаточне рішення без мене, я з ним безперечно погоджуся і більше цих питань піднімати не будемо.
А народу трохи було.. Навіть я був, але нажаль ніхто нічого не хотів обговорювати по клубу :)T@R@S писав:100% впевнений що на пиво попаду
Окей, тему закриваємо. По підсумках суботи буде відкрита нова тема.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей