Діяльність клубу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Скіни форуму
GZero
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Скіни форуму

Повідомлення GZero » Сер, 29 червня 2005, 16:27

Поганий, дуже поганий дефолтовий скін форуму. Чому насильно забороняєте поставити хоча б оригінальний? Поверніть його назад.

Dimon
Тюнінг клуб
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Dimon » Сер, 29 червня 2005, 17:11

это наверное всё-таки в раздел Клуб в інтернеті

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Re: Скіни форуму

Повідомлення vovka » Сер, 29 червня 2005, 19:26

GZero писав:Поганий, дуже поганий дефолтовий скін форуму. Чому насильно забороняєте поставити хоча б оригінальний? Поверніть його назад.
Давай тоді конкретно. Що погано, де погано, і чому ? І як зробити краще ? Для цього і була створена десь тема на форумі, якраз щоб і виправити все що погано читається, все що непрацює, і т.д. , тобто внести свої зауваження і пропозиції.

Дизайн всі дружно вибрали той який намалював Флай. За нього і проголосувала більшість. На основі нього і робиться форум.

На рахунок чому забороняємо.. В принципі я його просто взяв і викинув, тобто не зберіг :) Ну але не це основна причина. Просто я думаю буде добре, якщо форум буде мати один єдиний стиль. Тут не дитячий садочок що кожному свій стиль треба давати..

Тюнінг-клуб має формуватися як бренд, тобто все в єдиному стилі. Всі його і мають запамятати в єдиному стилі. Тому ніких дефолтових скінів і взагалі зайвих скінів не буде. Хіба що якщо більшість буде наполягати....

Взагалі я не бачу ніякої проблеми і в цьому скіні що є. Місцями є ще недоработки але загалом цілком читабельно і нормально виглядає.

GZero

Повідомлення GZero » Сер, 29 червня 2005, 20:33

vovka писав:Давай тоді конкретно. Що погано, де погано, і чому ?
Повідомлення погано розділені (тобто змішані всі повідомлення в темі). В цьому проблема як і вибраних кольорів так і відсутність розділювача між ними.

На білих повідомленнях не відділена табличка з інформацією про користувача, на сірих - відділена. Вносить путаницю і відштовхує від сприйняття сторінки в цілому.

Оце гігантське лого - я не розумію, нащо воно? Придумайте власний оригінальний невеликий логотип і поставте. Невже целіка (чи що це там таке) і дорога, яка веде невідомо куди і проглядається на 10 метрів символізує ваш клуб? Ну і надписи "Warning! No speed limits" зовсім не пасують. Якщо ви тюнінг-клуб - можете в якості логотипа почергово міняти фотки ваших тюнінг-проектів, це цілком прийнятно.
vovka писав:І як зробити краще ? Для цього і була створена десь тема на форумі, якраз щоб і виправити все що погано читається, все що непрацює, і т.д. , тобто внести свої зауваження і пропозиції.
Ну я вже кілька думок висловив вище, на основі них можна (якщо хочеться) зробити хоча б певні зміни.
vovka писав:Тут не дитячий садочок що кожному свій стиль треба давати..
Ну особисто для мене зручність читання має неабияке значення і знаючи себе скажу, що мені значно легше буде обходити цей темплейт (а отже й сайт) другою дорогою ніж мучити свої очі.
Справа в тому, що не виключено, що я такий не один.
vovka писав:Взагалі я не бачу ніякої проблеми і в цьому скіні що є. Місцями є ще недоработки але загалом цілком читабельно і нормально виглядає.
Тоді підправте його відображення під MSIE 6, бо я бачу отаке :shock:
http://putfile.com/pic.php?pic=6/17913301455.jpg&s=x2

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 29 червня 2005, 21:20

GZero писав:
vovka писав:Давай тоді конкретно. Що погано, де погано, і чому ?
Повідомлення погано розділені (тобто змішані всі повідомлення в темі). В цьому проблема як і вибраних кольорів так і відсутність розділювача між ними.
Тепер зрозуміло про що йшлося.. Я думав про повідомлення в темі..
Ну це підправлю.. КОльори треба якось там контрасніші зробити шоб не зливалося..
На білих повідомленнях не відділена табличка з інформацією про користувача, на сірих - відділена. Вносить путаницю і відштовхує від сприйняття сторінки в цілому.
Ти про повідомлення всередині теми ? Щось не бачу там таблички взагалі.. Помоєму там інфа про користувача добре читається..
Оце гігантське лого - я не розумію, нащо воно? Придумайте власний оригінальний невеликий логотип і поставте. Невже целіка (чи що це там таке) і дорога, яка веде невідомо куди і проглядається на 10 метрів символізує ваш клуб? Ну і надписи "Warning! No speed limits" зовсім не пасують. Якщо ви тюнінг-клуб - можете в якості логотипа почергово міняти фотки ваших тюнінг-проектів, це цілком прийнятно.
Ну і теж не в захваті. Я особисто голосував за перший варіант дизайн. Там і дорога краща була, і вела ясно куда :) Шкода що його підтримало мало народу і всім сподобався оцей.. В принципі я з тобою згоден.. Шапка явно завелика.. І нашого логотипу нема як гарно поставити..

Ну я вже кілька думок висловив вище, на основі них можна (якщо хочеться) зробити хоча б певні зміни.
Зміни ще обовзяково будуть...
Ну особисто для мене зручність читання має неабияке значення і знаючи себе скажу, що мені значно легше буде обходити цей темплейт (а отже й сайт) другою дорогою ніж мучити свої очі.
Справа в тому, що не виключено, що я такий не один.
Зрозуміло що сайт має бути читабельний. Але всім не вгодиш.
До всіх: якщо комусь щось незручно читати, ви говоріть де, бо я не особо дизайнер, в приниципі як на мене повідомлення всередині теми читаються нормально...

Тоді підправте його відображення під MSIE 6, бо я бачу отаке :shock:
http://putfile.com/pic.php?pic=6/17913301455.jpg&s=x2
В тебе щось не догрузився бекграунд для назв форумів.. Я туда не дивився, то стандартний phpbb , треба буде той градієнт який там мав бути замінити тупо на якийсь світло сіренький фон...

GZero

Повідомлення GZero » Чет, 30 червня 2005, 06:59

Я з контексту зрозумів, що зміни будуть. Це чудово. :D

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Пон, 04 липня 2005, 12:22

Я сьогодні перший день на цьому форумі і очі розбігаються!! Я 2 хв. шукав міточку ВІДПОВІДЬ!!! Дуже всьо розмите!!! Треба переробити!!! :roll:
093 655 48 53

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 04 липня 2005, 21:01

The Fast and the Furious писав:Я сьогодні перший день на цьому форумі і очі розбігаються!! Я 2 хв. шукав міточку ВІДПОВІДЬ!!! Дуже всьо розмите!!! Треба переробити!!! :roll:
Над кожним повідомлення є кнопка "цитата" . Можна використовувати її. А зверху є картинка яка при наведенні підсвічується "Відповідь" - в принципі можна написати і текстом.

Andre
Ім'я:Andre
Номер:ANDRE
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Нед, 23 жовтня 2005, 21:26

Нармальний скін, я коли додому приходжу сідаю за комп заходжу в 5-10 форумів, майже всі різні і наш теж, тобто ніколи не спутаєш ні з яким інщим, нормальний, зелений колір заспокоює, але якби було в синіх тонах мені б більше подобалось :sad:
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

KAVArnuy
Ім'я:Игорь
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Нед, 23 жовтня 2005, 22:40

Не форум нормальный... спокойный такой интерер вот я например здесь себя чуствую как дома ... как у себя на форуме БМВ ... Одно замечание срочно надо поменять ето лого NOS и картинку , ну и еще Смайлы а то они отстойные... :roll:

Andre
Ім'я:Andre
Номер:ANDRE
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Пон, 31 жовтня 2005, 18:09

KAVArnuy
А че отстойні?
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Пон, 31 жовтня 2005, 20:25

KAVArnuy писав:ну и еще Смайлы а то они отстойные...
До речі, Vovka коли смайли заміниш?

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 31 жовтня 2005, 21:03

Yelik
Там виявилося не так то і просто.. Треба поштучно - пакетом не заканає.. Там ще коди треба попрописувати.. Короче буду сам вибирати з тих шо ти прислав і заміняти..

GZero

Повідомлення GZero » Пон, 31 жовтня 2005, 21:09

vovka
В розділі "Смайлики", в самому низу кнопка "Імпортувати пакет смайликів".

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Пон, 31 жовтня 2005, 21:11

The Fast and the Furious писав:Я сьогодні перший день на цьому форумі і очі розбігаються!! Я 2 хв. шукав міточку ВІДПОВІДЬ!!! Дуже всьо розмите!!! Треба переробити!!! :roll:
пити менше треба :lol:
Vovka писав:В тебе щось не догрузився бекграунд для назв форумів.. Я туда не дивився, то стандартний phpbb , треба буде той градієнт який там мав бути замінити тупо на якийсь світло сіренький фон...
Во то блін і фраза аж мозгі закипіли :crazy:

TONY
Контактна інформація:

Повідомлення TONY » Суб, 01 квітня 2006, 18:17

нормальний, оригынальний скін. Очі не ріже.... все видно файно... :?

Jessy

Повідомлення Jessy » Суб, 01 квітня 2006, 21:59

Здалось би шрифт поміняти на трохи більший :sad:

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей