Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Скіни форуму
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Поганий, дуже поганий дефолтовий скін форуму. Чому насильно забороняєте поставити хоча б оригінальний? Поверніть його назад.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Скіни форуму
Давай тоді конкретно. Що погано, де погано, і чому ? І як зробити краще ? Для цього і була створена десь тема на форумі, якраз щоб і виправити все що погано читається, все що непрацює, і т.д. , тобто внести свої зауваження і пропозиції.GZero писав:Поганий, дуже поганий дефолтовий скін форуму. Чому насильно забороняєте поставити хоча б оригінальний? Поверніть його назад.
Дизайн всі дружно вибрали той який намалював Флай. За нього і проголосувала більшість. На основі нього і робиться форум.
На рахунок чому забороняємо.. В принципі я його просто взяв і викинув, тобто не зберіг :) Ну але не це основна причина. Просто я думаю буде добре, якщо форум буде мати один єдиний стиль. Тут не дитячий садочок що кожному свій стиль треба давати..
Тюнінг-клуб має формуватися як бренд, тобто все в єдиному стилі. Всі його і мають запамятати в єдиному стилі. Тому ніких дефолтових скінів і взагалі зайвих скінів не буде. Хіба що якщо більшість буде наполягати....
Взагалі я не бачу ніякої проблеми і в цьому скіні що є. Місцями є ще недоработки але загалом цілком читабельно і нормально виглядає.
-
Повідомлення погано розділені (тобто змішані всі повідомлення в темі). В цьому проблема як і вибраних кольорів так і відсутність розділювача між ними.vovka писав:Давай тоді конкретно. Що погано, де погано, і чому ?
На білих повідомленнях не відділена табличка з інформацією про користувача, на сірих - відділена. Вносить путаницю і відштовхує від сприйняття сторінки в цілому.
Оце гігантське лого - я не розумію, нащо воно? Придумайте власний оригінальний невеликий логотип і поставте. Невже целіка (чи що це там таке) і дорога, яка веде невідомо куди і проглядається на 10 метрів символізує ваш клуб? Ну і надписи "Warning! No speed limits" зовсім не пасують. Якщо ви тюнінг-клуб - можете в якості логотипа почергово міняти фотки ваших тюнінг-проектів, це цілком прийнятно.
Ну я вже кілька думок висловив вище, на основі них можна (якщо хочеться) зробити хоча б певні зміни.vovka писав:І як зробити краще ? Для цього і була створена десь тема на форумі, якраз щоб і виправити все що погано читається, все що непрацює, і т.д. , тобто внести свої зауваження і пропозиції.
Ну особисто для мене зручність читання має неабияке значення і знаючи себе скажу, що мені значно легше буде обходити цей темплейт (а отже й сайт) другою дорогою ніж мучити свої очі.vovka писав:Тут не дитячий садочок що кожному свій стиль треба давати..
Справа в тому, що не виключено, що я такий не один.
Тоді підправте його відображення під MSIE 6, бо я бачу отакеvovka писав:Взагалі я не бачу ніякої проблеми і в цьому скіні що є. Місцями є ще недоработки але загалом цілком читабельно і нормально виглядає.

http://putfile.com/pic.php?pic=6/17913301455.jpg&s=x2
- vovka
- Контактна інформація:
Тепер зрозуміло про що йшлося.. Я думав про повідомлення в темі..GZero писав:Повідомлення погано розділені (тобто змішані всі повідомлення в темі). В цьому проблема як і вибраних кольорів так і відсутність розділювача між ними.vovka писав:Давай тоді конкретно. Що погано, де погано, і чому ?
Ну це підправлю.. КОльори треба якось там контрасніші зробити шоб не зливалося..
Ти про повідомлення всередині теми ? Щось не бачу там таблички взагалі.. Помоєму там інфа про користувача добре читається..На білих повідомленнях не відділена табличка з інформацією про користувача, на сірих - відділена. Вносить путаницю і відштовхує від сприйняття сторінки в цілому.
Ну і теж не в захваті. Я особисто голосував за перший варіант дизайн. Там і дорога краща була, і вела ясно куда :) Шкода що його підтримало мало народу і всім сподобався оцей.. В принципі я з тобою згоден.. Шапка явно завелика.. І нашого логотипу нема як гарно поставити..Оце гігантське лого - я не розумію, нащо воно? Придумайте власний оригінальний невеликий логотип і поставте. Невже целіка (чи що це там таке) і дорога, яка веде невідомо куди і проглядається на 10 метрів символізує ваш клуб? Ну і надписи "Warning! No speed limits" зовсім не пасують. Якщо ви тюнінг-клуб - можете в якості логотипа почергово міняти фотки ваших тюнінг-проектів, це цілком прийнятно.
Зміни ще обовзяково будуть...Ну я вже кілька думок висловив вище, на основі них можна (якщо хочеться) зробити хоча б певні зміни.
Зрозуміло що сайт має бути читабельний. Але всім не вгодиш.Ну особисто для мене зручність читання має неабияке значення і знаючи себе скажу, що мені значно легше буде обходити цей темплейт (а отже й сайт) другою дорогою ніж мучити свої очі.
Справа в тому, що не виключено, що я такий не один.
До всіх: якщо комусь щось незручно читати, ви говоріть де, бо я не особо дизайнер, в приниципі як на мене повідомлення всередині теми читаються нормально...
В тебе щось не догрузився бекграунд для назв форумів.. Я туда не дивився, то стандартний phpbb , треба буде той градієнт який там мав бути замінити тупо на якийсь світло сіренький фон...Тоді підправте його відображення під MSIE 6, бо я бачу отаке:
http://putfile.com/pic.php?pic=6/17913301455.jpg&s=x2
- vovka
- Контактна інформація:
Над кожним повідомлення є кнопка "цитата" . Можна використовувати її. А зверху є картинка яка при наведенні підсвічується "Відповідь" - в принципі можна написати і текстом.The Fast and the Furious писав:Я сьогодні перший день на цьому форумі і очі розбігаються!! Я 2 хв. шукав міточку ВІДПОВІДЬ!!! Дуже всьо розмите!!! Треба переробити!!!:
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
пити менше треба :lol:The Fast and the Furious писав:Я сьогодні перший день на цьому форумі і очі розбігаються!! Я 2 хв. шукав міточку ВІДПОВІДЬ!!! Дуже всьо розмите!!! Треба переробити!!!:
Во то блін і фраза аж мозгі закипіли :crazy:Vovka писав:В тебе щось не догрузився бекграунд для назв форумів.. Я туда не дивився, то стандартний phpbb , треба буде той градієнт який там мав бути замінити тупо на якийсь світло сіренький фон...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей