Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ТЮНІНГ КЛУБИ. СКІЛЬКИ ЇХ?
- Sasha Van Gate
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
-
Спасибі. Але бачиш, якщо вони час не заміряють, то це втрачає смисл. Я би навіть згори-пополам сам би написав ту систему, треба би було тільки цифри вбивати. Але я розумію, що рух ще не набув такого розмаху, щоб займатися таким. Коли зроблять наклейки і пропіаряться, тоді, можливо і буде потреба в такій системі.T@R@S писав:А GZero гарну ідею каже
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
GZero, в клубе всегда была такая система. Даже когда на гонки презжало очень много машин. Они разбивались по классам и внутри класса была борьба не по времени, а попарно, когда победитель из одной пары тягался с победителем из второй пары... И т.д. пока не проганяли все машины. Таким образом и определялся победитель в классе.
Во вторых, для того чтоб точно замерять время нужно фотостарт и фотофиниш. Их нужно или где-то купить, или где-то взять в оренду, или самим склепать....
Во вторых, для того чтоб точно замерять время нужно фотостарт и фотофиниш. Их нужно или где-то купить, или где-то взять в оренду, или самим склепать....
-
Sasha Van Gate
Мені здається, все-одно час потрібно заміряти. Щоб кожен хотів більше вдосконалювати свою техніку (як і авто так і водіння), щоб побити свій найкращий час. А то ти раз обігнав, раз тебе обігнали, але який з них ти їхав краще - тобі не відомо.
А фотостарт/фініш - це жирування. Є ж мільйон інших варіантів, наприклад - на фініші на узбіччі стоїть машина і рух починають на третій блимц дальнім, одночасно з яким включають двохпозиційний секундомір. Це те, що спало на думку перше, думаю таких варіантів можна придумати безліч.
Мені здається, все-одно час потрібно заміряти. Щоб кожен хотів більше вдосконалювати свою техніку (як і авто так і водіння), щоб побити свій найкращий час. А то ти раз обігнав, раз тебе обігнали, але який з них ти їхав краще - тобі не відомо.
А фотостарт/фініш - це жирування. Є ж мільйон інших варіантів, наприклад - на фініші на узбіччі стоїть машина і рух починають на третій блимц дальнім, одночасно з яким включають двохпозиційний секундомір. Це те, що спало на думку перше, думаю таких варіантів можна придумати безліч.
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
Ну оно будет не очень точным, да и стартовать лучше с отмашки когда человек рядом стоит. Потому что он видит готовы ли водители или нет....GZero писав:на фініші на узбіччі стоїть машина і рух починають на третій блимц дальнім, одночасно з яким включають двохпозиційний секундомір
Хотя над идеями такого плана стоит подумать. Можна что-то наподобие этого придумать

-
Sasha Van Gate
Там похибки - фігня. Я би не був впевнений, що "їхній" фотофініш буде кращим за добру "ручну" систему. Хтозна, як він зроблений, з чого і хто робив. Серйозі точні системи коштують серйозних грошей. Скажу більше - я навіть впевнений, що в їхній системі велика похибка. Хочеш, запитай їх сам, де їхній метрологічний сертифікат. А нема - фтопку :)
А про свою готовність учасники можуть сповістити тим же дальнім
Ну і раціями можна дати підтвердження про готовність (але це теж наразі жирування, якщо людські рації, а не наші класичні китайські чорні волкі-тьолкі).
Там похибки - фігня. Я би не був впевнений, що "їхній" фотофініш буде кращим за добру "ручну" систему. Хтозна, як він зроблений, з чого і хто робив. Серйозі точні системи коштують серйозних грошей. Скажу більше - я навіть впевнений, що в їхній системі велика похибка. Хочеш, запитай їх сам, де їхній метрологічний сертифікат. А нема - фтопку :)
А про свою готовність учасники можуть сповістити тим же дальнім
Ну і раціями можна дати підтвердження про готовність (але це теж наразі жирування, якщо людські рації, а не наші класичні китайські чорні волкі-тьолкі).
Я думаю все таки живий старт кращий чим мигання фарами чи по світлофору, особливо коли його дає така красуня як та, що була одного разу в травні
Час також варто було б вимірювати, але щоб була не дуже велика похибка.
Коли я їздив тренуватись, то замірював свій час сам. Різниця між час проїзду нашою трасою і гаківською складала десь 1,5 с, тому що в нас на старті йде невеликий підйом, а гаківська траса відносно рівна. Тому буде не варто порівнювати час гаківський і наш.
Коли я їздив тренуватись, то замірював свій час сам. Різниця між час проїзду нашою трасою і гаківською складала десь 1,5 с, тому що в нас на старті йде невеликий підйом, а гаківська траса відносно рівна. Тому буде не варто порівнювати час гаківський і наш.
- Малий
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:0133
A1 писав:Коли я їздив тренуватись, то замірював свій час сам. Різниця між час проїзду нашою трасою і гаківською складала десь 1,5 с, тому що в нас на старті йде невеликий підйом, а гаківська траса відносно рівна. Тому буде не варто порівнювати час гаківський і наш.

A1 писав:Я думаю все таки живий старт кращий чим мигання фарами чи по світлофору, особливо коли його дає така красуня як та, що була одного разу в травні
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей