Діяльність клубу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

ТЮНІНГ КЛУБИ. СКІЛЬКИ ЇХ?
Yelik
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Суб, 30 липня 2005, 02:12

Наразі такої статистики ніхто не веде :( тому що немає людини яка б цим серйозно займалась :?
volleyball.lviv.ua/blog/

Sasha Van Gate
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Sasha Van Gate » Пон, 01 серпня 2005, 09:00

GZero, мы на гонках время не замерям. Ганяемся по принципу кто первый тот и победил, и так по очереди. Но сейчас к сожалению нет возможности организовывать машины по классам. Поскольку например вчера было всего около 10 машин которые ганялись ;)

T@R@S
Контактна інформація:

Повідомлення T@R@S » Пон, 01 серпня 2005, 09:57

vovka
vovka писав:Руслан на синій шосі, колись була така тюнінгован
так так шоха і далі їздить по львову - просто власник змінився?
vovka писав: ГАК це почав робити зовсім недавно
це тоді коли почала реклама по тіві.:)

Додано через 2 хвилини 6 секунд:

А GZero гарну ідею каже.

Sasha Van Gate
Контактна інформація:

Повідомлення Sasha Van Gate » Пон, 01 серпня 2005, 09:59

T@R@S писав:так так шоха і далі їздить по львову - просто власник змінився
Это не та шоха! Это клон. А от той ничего практически не осталось. Он ее по частям продал. А сама она сейчас практически в стандартной комплектации ездит, так что ты ее даже сейчас и не узнаешь.

T@R@S
Контактна інформація:

Повідомлення T@R@S » Пон, 01 серпня 2005, 10:01

Sasha Van Gate
блін а що я в суботу бачив тоді на задорожньому? темно синя наполірована, блистить, спойлерок, титати, прямоток.
а ще там по дорозі десь ті раллі були то спорткарів пів озера було.

Sasha Van Gate
Контактна інформація:

Повідомлення Sasha Van Gate » Пон, 01 серпня 2005, 10:42

T@R@S, я просто разговраивал с Русланом (бывшим владельцем) и написал то, что он мне сказал!

GZero

Повідомлення GZero » Пон, 01 серпня 2005, 10:52

T@R@S писав:А GZero гарну ідею каже
Спасибі. Але бачиш, якщо вони час не заміряють, то це втрачає смисл. Я би навіть згори-пополам сам би написав ту систему, треба би було тільки цифри вбивати. Але я розумію, що рух ще не набув такого розмаху, щоб займатися таким. Коли зроблять наклейки і пропіаряться, тоді, можливо і буде потреба в такій системі.

Sasha Van Gate
Контактна інформація:

Повідомлення Sasha Van Gate » Пон, 01 серпня 2005, 11:06

GZero, в клубе всегда была такая система. Даже когда на гонки презжало очень много машин. Они разбивались по классам и внутри класса была борьба не по времени, а попарно, когда победитель из одной пары тягался с победителем из второй пары... И т.д. пока не проганяли все машины. Таким образом и определялся победитель в классе.
Во вторых, для того чтоб точно замерять время нужно фотостарт и фотофиниш. Их нужно или где-то купить, или где-то взять в оренду, или самим склепать....

GZero

Повідомлення GZero » Пон, 01 серпня 2005, 11:21

Sasha Van Gate
Мені здається, все-одно час потрібно заміряти. Щоб кожен хотів більше вдосконалювати свою техніку (як і авто так і водіння), щоб побити свій найкращий час. А то ти раз обігнав, раз тебе обігнали, але який з них ти їхав краще - тобі не відомо.

А фотостарт/фініш - це жирування. Є ж мільйон інших варіантів, наприклад - на фініші на узбіччі стоїть машина і рух починають на третій блимц дальнім, одночасно з яким включають двохпозиційний секундомір. Це те, що спало на думку перше, думаю таких варіантів можна придумати безліч.

Sasha Van Gate
Контактна інформація:

Повідомлення Sasha Van Gate » Пон, 01 серпня 2005, 11:23

GZero писав:на фініші на узбіччі стоїть машина і рух починають на третій блимц дальнім, одночасно з яким включають двохпозиційний секундомір
Ну оно будет не очень точным, да и стартовать лучше с отмашки когда человек рядом стоит. Потому что он видит готовы ли водители или нет....
Хотя над идеями такого плана стоит подумать. Можна что-то наподобие этого придумать :roll:

GZero

Повідомлення GZero » Пон, 01 серпня 2005, 11:41

Sasha Van Gate
Там похибки - фігня. Я би не був впевнений, що "їхній" фотофініш буде кращим за добру "ручну" систему. Хтозна, як він зроблений, з чого і хто робив. Серйозі точні системи коштують серйозних грошей. Скажу більше - я навіть впевнений, що в їхній системі велика похибка. Хочеш, запитай їх сам, де їхній метрологічний сертифікат. А нема - фтопку :)

А про свою готовність учасники можуть сповістити тим же дальнім :wink:

Ну і раціями можна дати підтвердження про готовність (але це теж наразі жирування, якщо людські рації, а не наші класичні китайські чорні волкі-тьолкі).

A1

Повідомлення A1 » Пон, 01 серпня 2005, 11:48

Я думаю все таки живий старт кращий чим мигання фарами чи по світлофору, особливо коли його дає така красуня як та, що була одного разу в травні :wink:
Час також варто було б вимірювати, але щоб була не дуже велика похибка.

Коли я їздив тренуватись, то замірював свій час сам. Різниця між час проїзду нашою трасою і гаківською складала десь 1,5 с, тому що в нас на старті йде невеликий підйом, а гаківська траса відносно рівна. Тому буде не варто порівнювати час гаківський і наш.

Малий
Ім'я:Андрій
Номер:0133

Повідомлення Малий » Вів, 02 серпня 2005, 23:34

A1 писав:Коли я їздив тренуватись, то замірював свій час сам. Різниця між час проїзду нашою трасою і гаківською складала десь 1,5 с, тому що в нас на старті йде невеликий підйом, а гаківська траса відносно рівна. Тому буде не варто порівнювати час гаківський і наш.
:shock: И-и-и-и.... Цікаво...
A1 писав:Я думаю все таки живий старт кращий чим мигання фарами чи по світлофору, особливо коли його дає така красуня як та, що була одного разу в травні
Час також варто було б вимірювати, але щоб була не дуже велика похибка.
:grin: СТОПУДОВО!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей